16. 2. 2017

Otvorený list premiéra SR R. Fica šéfredaktorke týždenníka PLUS 7 dní

Otvorený list premiéra SR R. Fica 

šéfredaktorke týždenníka PLUS 7 dní


Vážená pani šéfredaktorka, dovoľujem si Vás požiadať, aby ste tento otvorený list zverejnili v týždenníku PLUS 7 dní, ktorý plne kontroluje a vlastní finančná spoločnosť PENTA.
Nie je potrebná žiadna hĺbková analýza, aby som mohol skonštatovať, že PLUS 7 dní len na báze nenávisti každý týždeň atakuje vládu SR, moju osobu, mojich spolupracovníkov a rodinných príslušníkov. Potvrdil to aj bývalý majiteľ Vášho týždenníka Š. Šimák, ktorý doslova uviedol, že "novinári si kopli do predsedu vlády, kedy si práve zmysleli." Klamstvá, polopravdy, neodôvodnené moralizovanie a očividné zvýhodňovanie iných politikov sú prirodzenou súčasťou arzenálu Vašej redakcie a odrazom finančných záujmov Vášho vlastníka - finančnej skupiny PENTA.
Vážená pani šéfredaktorka, Vy osobne, Vaša redakcia a Váš majiteľ PENTA nemáte žiadne právo na takýto rozsah neodôvodneného osočovania a moralizovania na moju adresu a adresu najbližších. Ak sa k tomuto právu chcete priblížiť čo len na jeden milimeter, žiadam Vás, aby ste zverejnili vo Vašom týždenníku prepis niektorých častí známeho odpočúvacieho spisu Gorila o privatizácii druhej Dzurindovej vlády, o ktorom ste nepochybne presvedčená, že je pravdivý. Napríklad odporúčam časť o stretnutí jedného z majiteľov spoločnosti PENTA, Vášho vlastníka, s vtedajšou predstaviteľkou privatizérskeho Fondu národného majetku za SDKÚ, A. Bubeníkovou. Samozrejme, že mám na mysli úplný prepis ich stretnutia.
V opačnom prípade musím Vás a Vašich kolegov v týždenníku PLUS 7 dní považovať - v duchu môjho odklonu od politickej korektnosti - za dokonalé penťácke slúžky, a tak sa k Vám aj správať.