1. 12. 2017

VÝROKY TÝŽDŇA

          VÝROKY TÝŽDŇA

"Já už Zemana znám už 20 let a on se velice změnil. Každý lékař vám potvrdí, že dlouhé používání návykových látek odstraňuje zábrany. On to jenom srovnává podle počtu lidí, které sám pozval do letadla. Náš export do Francie je o tolikrát vyšší než do Ruské federace, že tvrzení, že je Rusko pro nás důležitější, je směšné. Budou ho volit jak staří přívrženci Ruska v rámci KSČM, tak noví přátelé Ruska z SPD, tak obdivovatelé Putinova režimu. Tím jistě nějaké sympatie získá. Bezčetní ruští trollové, kteří pracují v České republice, mu budou také pomáhat.
Karel Schwarzenberg


“Ale predsa existuje oddelenie moci, existuje zákonodarnej, výkonnej, súdnej, kontrola, brzdy, protiváhy, to nie sú srandy v ústavnom systéme.”
Andrej Danko


„Richard Sulík svojimi nekompetentnými vyjadreniami o zrade záujmov slovenských kamionistov potvrdil, že neprekročil hranice bruselského baru.“
Robert Fico


"Akurát volali z BBC, že sa MOŽNO stanem Športovou osobnosťou roka, ale musím pristúpiť na interview a foto-termín. Povedal som, že ´možno´ nie je dobré, a odmietol som. Tak či onak - ďakujem!"
Andy Murray


„Odmietam, aby boli profanované akékoľvek lietadlá nejakého štátu za to, že tu sponzorujú samity ako Globsec.“
Andrej Danko


"Máme v Kongrese zástupkyňu, o ktorej sa hovorí, že tu bola už veľmi dávno. Volá sa Pocahontas. Ale viete čo, mám vás rád."
Donald Trump indiánskym vojnovým veteránom


"Ak je pád vlády jediné riešenie, aby v tomto štáte platili zákony a právo, tak asi nie je čo povedať. Z populistických dôvodov predchádzajúce vlády a parlamenty zmrazovali platy. Taká 60-miliónová odmena pre advokáta Bžána by pokryla šesťročné náklady na zvýšenie platov ústavných činiteľov.Kto tu hovorí o šetrení? Ľudia z určitého politického tábora mu podpísali 60 miliónov eur. Tak nech sa tu niekto nehrá na nejakého mecenáša, ktorý je na sociálne cítenie a chodí robiť na zmeny. My chceme robiť to, čo máme robiť, a budeme robiť to, čo máme robiť."
Anton Hrnko