26. 6. 2019

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americká polícia našla v New Yorku telo zosnulého YouTubera menom Etika, ktorý bol nezvestný šesť dní. Informovala o tom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Predtým uviedli, že v rámci pátrania po mužovi objavili v rieke telo, no v tom čase ešte nevedeli, či patrí hľadanej osobe.
Dvadsaťdeväťročný Desmond Amofah pred zmiznutím zverejnil na službe YouTube osemminútové video, v ktorom sa prechádzal ulicami mesta, rozprával o samovražde a priznal, že trpí psychickými problémami. Vyzval mladých ľudí, aby nepodľahli častému používaniu sociálnych sietí, ktoré jeho samotného podľa vlastných slov "zničili".
V pondelok našli jeho osobné veci na Manhattan Bridge. Etika je známy vďaka videám, v ktorých hodnotil najmä produkty firmy Nintendo. Na Twitteri mal 321-tisíc sledovateľov a na Instagrame 252-tisíc.
Svojich fanúšikov a fanúšičky vystrašil aj v minulosti, pričom do jeho domu po vyhrážkach samovraždou privolali políciu.

©2019, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.