26. 6. 2019

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Polícia v americkom New Yorku pátra po youtuberovi menom Etika, ktorý je šesť dní nezvestný. V tamojšej rieke našli telo, zatiaľ však nepotvrdili, či patrí hľadanej osobe. Dvadsaťdeväťročný Desmond Amofah pred zmiznutím zverejnil na službe YouTube osemminútové video, v ktorom sa prechádzal ulicami mesta, rozprával o samovražde a priznal, že trpí psychickými problémami. Vyzval mladých ľudí, aby nepodľahli častému používaniu sociálnych sietí, ktoré jeho samotného podľa vlastných slov "zničili".
V pondelok našli jeho osobné veci na Manhattan Bridge. Etika je známy vďaka videám, v ktorých hodnotí najmä produkty firmy Nintendo. Na Twitteri má 321-tisíc sledovateľov a na Instagrame 252-tisíc.
Svojich fanúšikov a fanúšičky vystrašil aj v minulosti, pričom do jeho domu po samovražedných vyhrážkach privolali políciu.

Manželka amerického prezidenta Melania Trumpová informovala, že jej hovorkyňa sa stane novou hovorkyňou Bieleho domu. Stephanie Grisham pracuje pre manželov od roku 2015. Prvá dáma Spojených štátov v utorok na Twitteri uviedla, že "si nedokáže predstaviť nikoho lepšieho pre tento post". Grisham nahradí Sarah Sanders, ktorá informovala o svojom odchode tento mesiac. Svoje pôsobenie v Bielom dome nazvala "životnou poctou". Do povedomia sa dostala výrokom, že Boh "chcel, aby sa Donald Trump stal prezidentom".


©2019, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.