10. 6. 2021

Na hrane v TV JOJ

Na hrane v TV JOJ


Televízia JOJ aj v tomto roku ponúka svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. Každý štvrtok večer si nenechajte ujsť naživo politický duel, aktuálne témy aj exkluzívne prieskumy.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam. Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie na webe www.hrane.joj.sk.

Od septembra moderuje reláciu jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 10. júna minister obrany Jaroslav Naď, minister obrany (OĽANO) a Denisa Saková, poslankyňa NR SR (HLAS-SD).

Diskutovať budú o odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca, o výhradách z opozície i z koaličnej SME RODINA. Hovoriť budú aj o vyšetrovaní najväčších káuz, ktoré sú sprevádzané vyjadreniami politikov.

Sledujte Na hrane vo štvrtok 10. júna o 21:40 na JOJke.