12. 9. 2022

Na telo suverénne najsledovanejšou politickou diskusiou

Na telo suverénne najsledovanejšou

 politickou diskusiou


Televízia Markíza priniesla v nedeľu 11. septembra 2022 v pravidelnej popoludňajšej politickej diskusnej relácii Na telo mimoriadne atraktívny duel. Hosťami moderátora Michala Kovačiča boli minister financií Igor Matovič (OĽaNO) a poslanec NR SR Marián Viskupič (SaS), ktorí debatovali o odchode strany SaS z vládnej koalície, možných nástupcoch ich štvorice ministrov v menšinovej vláde Eduarda Hegera, ale aj o energetickej kríze. Išlo o suverénne najsledovanejšiu politickú debatu na trhu, ktorá atakovala hranicu 30-percentného trhového podielu.

V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 si včerajšie Na telo pripísalo excelentný rating 5,5 % a druhý najvyšší tohtoročný trhový podiel 29,6 %. 

Zaujímavú debatu o aktuálne najhorúcejších politických témach si nenechalo ujsť 426-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom zasiahla dokonca až 602-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Zároveň išlo o štvrté najsledovanejšie vydanie relácie od začiatku tohto roka.

Najsledovanejšou nedeľnou spravodajskou reláciou sa v cieľovej skupine 12-54 stalo večerné Počasie s výborným ratingom 7,3 % a trhovým podielom 23,8 %. Aktuálne informácie o počasí Markíza sprostredkovala 474-tisíc divákom vo veku nad 12 rokov.