27. 1. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Demisia ministra obrany, neúspešný pokus opozície o odvolanie premiéra, spory okolo tlačového zákona a téma vlastenectva budú hlavnými témami diskusnej relácie O 5 minút dvanásť, ktorú Jednotka STV odvysiela v nedeľu 27. januára 2008 o 11.55 h. Hovoriť o nich budú minister kultúry Marek Maďarič (Smer-SD) a poslanec NR SR Milan Hort (SDKÚ-DS). V druhej časti sa aj k téme vlastenectva a januárovej schôdzi parlamentu vyjadrí podpredsedníčka NR SR Anna Belousovová (SNS) a podpredseda KDH Martin Fronc. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.pôvodme mali byť témou aj poplatky za služby Slovenskej televízie a Slovenského rozhlasu ...
Hosťami relácie Na telo v nedeľu 27. 1. 2008 budú páni Pavol Paška (Smer-SD) - predseda NR SR a Pavol Hrušovský – predseda KDH. Témy: 1) Priebeh schôdze NR SR o návrhu na odvolanie predsedu vlády R.Fica 2) Koalično-opozičné vzťahy. Aj túto nedeľu bude Markíza vysielať naživo v pôvodnej scéne, nakoľko pri testovacej prevádzke novej dekorácie Na telo došlo k závažnej poruche videoprocesorov pre zobrazovaciu obrazovkovú stenu a čakáme na dodávku náhradných zariadení z USA.
Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 27. januára o 19.55 hod., prijali pozvanie Marek Maďarič, Ivan Mikloš, Viera Tomanová a Július Brocka. Moderátorka relácie Ľubomíra Oravová bude v prvej časti relácie s ministrom kultúry Marekom Maďaričom (Smer-SD) a podpredsedom SDKÚ-DS Ivanom Miklošom hovoriť o sporoch medzi koalíciou a opozíciou a tiež o predaji SPP. V druhej časti relácie bude rezonovať téma o možnom ohrození sporiteľov druhého piliera, o ktorej budú diskutovať ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (Smer-SD) a podpredseda KDH Július Brocka.