25. 3. 2016

VÝROKY TÝŽDŇA

           VÝROKY TÝŽDŇA


„Každé dve hodiny médiá informovali, kto odišiel, nedalo sa dosiahnuť viac.“
Radoslav Procházka

"Nie som Žid, nemám si o tom čo myslieť.
Milan Mazurek, poslanec za Ľudovú stranu Naše Slovensko

"My sa cítime ohrození, našich členov niekoľkokrát napadli aktivisti, feťáci. My ľudí nenapádame.“
Milan Uhrík poslanec za Ľudovú stranu Naše Slovensko

"Cochvila ideme do tlace. Toto je moja kratka reakcia vsetkym matovicovcom, sulikoidom, lipsicovskym vodnym delam, kollarovcom, neziskovkam, sfetovanym havranom, arogantnym smeckarom, tyzdenkarom, enkarom, stankeovsky- grotesknym figurkam na podiach a Butorovej babke - uzernikovi, ktori nezvladli prehru a inu volbu ludu, aku si posadnuto vymahali:
Tibor Eliot Rostas
ZBOHOM, POLITICKÉ STRANY
Kde ste boli doteraz, schizofrenickí krikľúni a arogantná svoloč z protekčných pohoviek... kaviarní hýčkaná peniazmi z fondov nadnárodných chobotníc? Kde ste boli doteraz, keď my sme stáli v uliciach proti tej najmocnejšej mafii, ktorá nám sem dovliekla infekciu dlhov a spojeneckých základní? Kde ste boli doteraz, keď my sme hovorili k státisícom ľudí, že to v skutočnosti nie sú politici, ale finančné skupiny, banksteri a transnacionálny zločinecký gang, ktorí nás od prevratu v roku 1989 oberajú o našu domovinu? Kde ste boli, keď ste všetky naše výhrady, všetok náš bezmocný hnev a všetku našu kritiku iba nemohúcne zosmiešňovali ako konšpirácie a kremeľskú propagandu? Teraz sa vydávate za tribúnov demokracie, začínate hapkať o oligarchii v pozadí – ale to je zas len ďalší z trikov tých, ktorý vás, psychopatov prahnúcich po moci posielajú proti hlasu ľudu. Nikdy by sme z princípu nedali žiadnej strane svoj hlas, pretože samotné politické strany sú patologickým defektom spoločnosti. Lenže vy teraz spochybňujete hru, v ktorej ste neuspeli, no jej pravidlá ste sami určili. Pred voľbami ste za Sorosove peniaze burcovali: „Choďte voliť, hráme o veľa!“ a keď ľudia prišli k urnám, vy aj prezident ich rozhodnutie odmietate? Nám táto hra na vašu „demokraciu“ nikdy nevyhovovala: my máme jasné princípy a tie sú zakotvené v Memorande slobodného občana. Žiadame funkčné referendum ako jediný a najspravodlivejší z možných nástrojov skutočnej vlády ľudu, neutralitu Slovenska, plnú potravinovú bezpečnosť, centrálnu banku s vlastnou menou a nulovým úrokom v rukách ľudu, kontrolu nad všetkými strategickými podnikmi a plnú moc bez zastupiteľov sústredenú v rukách tých, ktorí slúžia bezvýhradne slobodným občanom žijúcim v krajine bez akejkoľvek cudzej nadvlády."

Tibor Eliot Rostas

"Čapí hnízdo patřilo v době přidělení evropské dotace mým blízkým příbuzným. Jinak je všechno čisté, v pořádku a občané to jistě pochopí."
Andrej Babiš

"Ano, mám střet zájmů, ale já to nezneužívám, já jsem do politiky nechtěl. Vy jste mě zvolili!"
Andrej Babiš