11. 2. 2020

Kandidáti strany ĽSNS sa nezúčastnia na predvolebných diskusiách v TA3

Kandidáti strany ĽSNS sa nezúčastnia 


na predvolebných diskusiách v TA3

Kandidáti strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) sa nezúčastnia na predvolebných diskusiách v televízii TA3. Ako agentúru SITA informoval hovorca strany Ondrej Ďurica, účasť v debatách ostatných televízii neodmietajú.
„Z objektívnych dôvodov sme odmietli účasť na konkrétnom formáte televíznych debát v TA3. Nejedná sa však v žiadnom prípade o úplné odmietnutie našej účasti v televíznych debatách počas predvolebnej kampane,“ objasnil Ďurica.
Televízia TA3 pre agentúru SITA uviedla, že na základe Radou pre vysielanie a retransmisiu schváleného projektu pozývala kandidátov politickej strany ĽSNS do predvolebných diskusií. „Uvedená politická strana nám písomne oznámila, že jej kandidáti sa vo vysielaní nezúčastnia. Všetky predvolebné debaty, ktoré televízia TA3 organizuje až do 26. februára na základe Radou pre vysielanie a retransmisiu schváleného projektu, budú bez účasti politickej strany Kotlebovci – ĽSNS,“ vysvetlila v stanovisku asistentka generálneho riaditeľa TA3 Darina Baranová.
Parlamentné voľby 2020 sa uskutočnia v sobotu 29. februára. Kandidovať bude celkovo 25 politických subjektov.



©2020, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.