11. 3. 2022

Na obrazovky RTVS sa vracajú Boris & Brambor so svojou talkšou

 Na obrazovky RTVS sa vracajú 


Boris & Brambor - Televízny videoarchív RTVS

Boris & Brambor so svojou talkšou



Už v piatok 11. marca po 22.00 h sa na obrazovky RTVS vracia talkšou Borisa Valábika a Mariána Gáboríka Boris & Brambor. Obľúbená relácia prinesie opäť zaujímavých hostí, ktorých dvaja

Úspešná relácia bývalého skvelého strelca NHL Mariána Gáboríka a hokejového analytika RTVS a bývalého profesionálneho obrancu, Borisa Valábika, si získala obľubu spočiatku u mnohých poslucháčov ako podcast a neskôr aj divákov na obrazovkách RTVS. Už 11. marca sa Boris & Brambor vracia. Diváci RTVS si budú môcť pozrieť premiéru každý piatok po 22.00 h na :ŠPORTe a reprízu hneď v sobotu po 22.00 h na Jednotke.

Prvým hosťom druhej série relácie bude Pavol Regenda, bronzový olympionik, iba 22-ročný hokejista z Michaloviec. „Tešíme sa, že prvá zo 16 pripravovaných epizód prinesie práve tohto hosťa. To, že bývalí skvelí hokejisti budú hostiť aktuálneho bronzového olympionika, sľubuje skvelé rozhovory a najmä živé emócie,” povedal Pavol Gašpar, dramaturg relácie a dodal: „V ďalších epizódach budú hosťami napríklad Janka Kovalčíková, Oto Haščák, Veronika Zuzulová, Juraj Kemka, Katka Knechtová, Ladislav Nagy a ďalší.”

Nakrúcanie prebieha stále za sprísnených protipandemických opatrení. Tieto komplikácie však nebudú mať žiadny vplyv na výkony moderátorov, ktorí sú už o niečo skúsenejší aj pred kamerami. „Nie je tajomstvom, že pre nás s Mariánom neexistujú zakázané témy a keď niečo vyplynie z rozhovoru, tak sa na to jednoducho spýtame,” povedal Boris Valábik, ktorý iba zopakoval to, na čo sú už diváci talkšou zvyknutí.

Nové epizódy môžu diváci sledovať vždy po 22.00 h premiérovo každý piatok na :ŠPORTe a v repríze každú sobotu večer na Jednotke.