11. 7. 2022

RTVS sa teší priazni divákov aj počas prázdnin

 RTVS sa teší priazni divákov 

aj počas prázdnin

 
RTVS láka divákov počas prázdnin nielen reprízovou zábavou, ale aj premiérovým seriálom a športom. Súťažno-zábavná šou Záhady tela sa v sobotu stala najsledovanejšou nespravodajskou televíznou reláciou a vysokej sledovanosti sa tešila aj talkšou Petra Marcina Neskoro večer. Diváci si však nenechali ujsť ani nedeľný premiérový seriál Rebelka z dobrej rodiny či prenosy z pretekov Tour de France na :Športe.

V sobotu prilákala divákov k televíznym obrazovkám súťažno-zábavná šou Záhady tela v repríze. Sledovalo ju 247 000 pri trhovom podiele 15,3 % v cieľovej skupine 12+ a relácia sa stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Divákov zaujala aj talkšou Neskoro večer, ktorú sledovalo 201 000 ľudí pri trhovom podiele 13,4 % v cieľovej skupine 12+ a v danom čase bola taktiež trhovou jednotkou. Podvečer prilákala divákov k televíznym obrazovkám repríza tretej série šou S úsmevom po Slovensku, ktorú si pozrelo 99 000 ľudí pri trhovom podiele 11,4 % v univerzálnej cieľovej skupine.

V nedeľu večer patril na Jednotke veľkému finále premiérového nemeckého seriálu Rebelka z dobrej rodiny, ktorý si v prime-time pozrelo 272.000 divákov pri trhovom podiele 13,8 % v univerzálnej cieľovej skupine a stal sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

Športoví fanúšikovia si nenechali ujsť preteky Tour de France na :Športe. V sobotu popoludní si ôsmu etapu pozrelo 65 000 divákov pri trhovom podiele 7,8,4 % v cieľovej skupine 12+. V nedeľu popoludní sledovalo deviatu etapu 76 000 divákov pri trhovom podiele 5,6 % v rovnakej cieľovej skupine.