20. 4. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnými témami diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 20. 4. 2008 o 11.55 h, bude kauza tunelovania tunela Branisko, pripravované zmeny dôchodkového systému a kompenzácie vlády pre sociálne slabšie vrstvy občanov pri prechode na euro. V prvej časti relácie o nich budú diskutovať minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) a bývalý minister dopravy, poslanec NR SR za SDKÚ-DS Pavol Prokopovič. V druhej časti sa stretne ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (Smer-SD) a poslanec NR SR Pavol Frešo (SDKÚ-DS). Reláciu bude moderovať Branislav Závodský.
Hosťami nedeľnej relácie Na telo budú poslanec NR SR Béla Bugár a predseda KDH Pavol Hrušovský.Témy: 1.) Opozičné vzťahy ; 2.) Aký bude mať dopad škandál okolo tajných účtov vo Švajčiarsku na opozičné vzťahy.
Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 20. apríla 2008 o 19:55 hod., prijali pozvanie Viera Tomanová, Robert Kaliňák a Daniel Lipšic. V prvej časti relácie bude s moderátorom Richardom Dírerom diskutovať ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (Smer-SD). Témou diskusie bude budúcnosť dôchodkov a zmeny v 1. a 2. pilieri.V druhej časti relácie budú minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) a podpredseda KDH Daniel Lipšic diskutovať o najnovšej kauze Branisko a snahe zriadiť vyšetrovacie výbory.