24. 9. 2013

A kto je na vás zvedavý ?

A kto je na  vás zvedavý ?


Vedenie corgoňligového futbalového klubu Spartak Trnava na čele s jeho majiteľmi sa rozhodlo, že od utorka 24. septembra nedovolí zástupcom dvoch súkromných televízií (Markíza, TA3) prístup na domáce zápasy "andelov". "Obom médiám sme to oficiálne oznámili telefonicky i prostredníctvom mailu. Je to rozhodnutie klubu, resp. samotných majiteľov. Pristúpili sme k nemu na základe reportáží, ktoré odzneli aj po domácom zápase so Slovanom Bratislava, a zdali sa nám neobjektívne, jednostranné až tendenčné. Majitelia sa rozhodli, že zástupcov týchto dvoch televízii nebudeme púšťať na naše domáce stretnutia," uviedol pre agentúru SITA PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.
Vedenie aktuálne siedmeho klubu corgoňligovej tabuľky takýmto ráznym krokom reagovalo na reportáže zo sobotňajšieho duelu proti "belasým" 1:3, v ktorom hosťujúci hráč Seydouba Soumah dostal v krátkom časovom úseku dve žlté a následne červenú kartu. Po vylúčení nechcel odísť z ihriska, udrel kapitána domácich Romana Procházku a v útrobách štadióna poškodil dvoje dverí.

© 2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.