9. 2. 2016

RTVS NEWS. V prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2015 v TOP 10 10

RTVS NEWS
 
V prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2015 v TOP 10

Vo štvrtom ročníku prieskumu spoločnosti Profesia Najzamestnávateľ RTVS v konkurencii takmer 90 ďalších spoločností v celkovom poradí obsadila siedme miesto.
RTVS sa zároveň stala absolútnym víťazom v kategórii médiá a verejnoprávne médium je podľa hlasujúcich druhým najatraktívnejším zamestnávateľom pre ľudí v Bratislavskom kraji. Potešujúcou správou určite je, že RTVS ako atraktívneho zamestnávateľa vnímajú aj mladí ľudia – v kategórii 15- až 24-ročných sa RTVS umiestnila na celkovom štvrtom mieste, študenti vysokých škôl ju dokonca zaradili na prvé miesto.
"Sme radi, že vďaka úspechom a zmenám v programe rozhlasu i televízie, ale tiež v oblastiach spravodajstva, športu, marketingu a komunikácie, v ekonomickej oblasti, v prístupe k zamestnancom a ich pracovným podmienkam a vďaka zmenám v technike a v kvalite produkcie programov sa RTVS pre ľudí stala atraktívnym zamestnávateľom. Je to pre nás významné ocenenie a zároveň záväzok do budúcnosti. V mene manažmentu, zamestnancov a spolupracovníkov RTVS ďakujeme všetkým, ktorí nám odovzdali svoj hlas a i týmto spôsobom vyjadrili sympatie k RTVS," povedal k prestížnemu oceneniu riaditeľ Sekcie ľudských zdrojov RTVS Roman Tóth. Doplňujúce informácie: Najzamestnávateľ je anketa každoročne vyhlasovaná spoločnosťou Profesia, v roku 2015 sa uskutočnil už jej štvrtý ročník. Hlasovania sa celkovo zúčastnilo viac ako 10.000 ľudí, ktorí si vyberali najlepšieho zamestnávateľa spomedzi 87 firiem. Cieľom ankety je priniesť reálny pohľad ľudí na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž, a zverejniť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú. Anketa funguje na princípe hlasovania verejnosti, pričom svoj hlas respondenti odovzdávajú prostredníctvom dotazníka zverejneného na stránke www.najzamestnavatel.sk. V dotazníku uvádzajú tiež dôvody, prečo danú firmu považujú za NAJ. (zdroj: www.najzamestnavatel.sk)

Hlavný rebríček ankety Najzamestnávateľ 2015 1. Volkswagen Slovakia, a.s. 2. Google 3. pelicantravel.com s.r.o. 4. Grand Hotel Kempinski High Tatras 5. dm drogerie markt, s. r. o. 6. DHL Express 7. Rozhlas a televízia Slovenska 8. Tatry mountain resorts, a.s. 9. Kia Motors Slovakia s.r.o. 10.ESET spol. s r.o.
(zdroj: www.najzamestnavatel.sk)