13. 5. 2016

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"Uvažoval som, že nechám tak, lebo nižšiu formu bytia, ako je Boris Kollár, som zatiaľ v politickom priestore nestretol."
Radoslav Procházka

,,Je v poriadku, že nás nechcú zosobášiť v kostole v Čadci? Aj napriek tomu, že tu mám stále trvalé bydlisko? Že mám mať cirkevný sobáš v Bratislave, kde žijem? To čo je do piči za prístup."
Zuzana Plačková

„Predsedníčka Najvyššieho súdu SR Daniela Švecová a predsedníčka Súdnej rady SR Jana Bajánková sú juristútky, ktoré vykonávajú vôľu politikov, konkrétne bývalého úžerníka Andreja Kisku a bývalého advokáta mafiánov Roberta Kaliňáka“
Štefan Harabin

"Domnívám se, že Česká televize by neměla být veřejnoprávní, ale státní institucí, že by koncesionáři neměli platit 135 korun měsíčně za její provoz, že by tento provoz měl být hrazený ze státního rozpočtu.V současné době je Česká televize pouze hlásnou troubou jedné jediné politické strany, která se jmenuje TOP 09."
Miloš Zeman

"Zvolenie pána Galka do tejto komisie je ako urobiť z pedofila strážcu detského domova."
Róbert Kaliňák

"Každopádne argument Davida Camerona, že vystúpenie Británie z EÚ ohrozí mier, nezdieľam. Churchill nepotreboval žiadnu EÚ, ale odvahu a odhodlanie, aby k mieru výrazne prispel."
Richard Sulik