10. 3. 2017

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

„Partajníci zo SNS na čele s predsedom zabúdajú, že Bugár je Maďar, ktorý nebude cítiť po slovensky a nebude mu ležať na srdci osud slovenského národa, ale maďarského. Slovákom sa smeje do tváre a predseda Slovenskej národnej strany hrdo, odborne a slušne rád poslúži. Voliči SNS musia mať vlčiu tmu, keď nevidia túto do neba volajúcu drzosť a neznalosť histórie, ktorú tu predvádza Andrej Danko. Ak by bol líder „národniarov“ Slovák, nikdy by nevstúpil do koalície s maďarskou národnostnou stranou a nebratal by sa s Bélom Bugárom. Kapitán Andrej Danko hovorí, že treba konať tak, aby sme mali čo zanechať ďalším generáciám. Nuž, ak bude takto pokračovať, zanechá im obkrájané Slovensko a jeho deti i vnuci sa budú učiť po maďarsky. Nakoniec vodca SNS už s výučbou maďarského jazyka začal: tá jeho šifrovaná slovenčina je vlastne maďarčina, ktorú Slováci síce neovládajú, ale Béla Bugár jej rozumie výborne.“
Lenka Eremiášová,ExtraPlus


"Samozrejme, že ženy musia zarábať menej ako muži. Pretože sú slabšie, menšie a menej inteligentný, musí tiež menej zarábať."
Janusz Korwin-Mikke ,poľský europoslanec
 

"Gratulujem legendám, teším sa ako oni všetci. Ale nech košickí fanúšikovia nezabúdajú, že len jeden Maradona je v Košiciach."
Vincent Lukáč

X.Y.: ahoj mojenko, ešte si neni doma ? 
B.K.: Miláčik až 13 teho
B.K.: Ale potom sa chcem s tebou hneď vidieť
X.Y.: jaaj tak, ja už že si doma 
X.Y.: no to je jasnaa vec 
B.K.: Chcem taaaaa
X.Y.: už za chvíľu ma budeš mať 
B.K.: Vysukaaaaame saaaaaaaaaa
B.K.: Pomilujem si ta
X.Y.: uuh tak to už aby si bol domaa :))
B.K.: Už coskoro
X.Y.: už aby to bolo 
B.K.: Teším sa na teba
X.Y.: aj ja na tebaa 
Boris Kollár, poslanec NR SR