14. 9. 2017

Dnes odštaroval nový portál www.dalito.sk

Dnes odštaroval


nový portál www.dalito.sk

Portál www.dalito.sk, ktorý je o úspešných ľuďoch a pre úspešných už odštaroval. 
Portál neporovnáva, nesúdi, ale prijíma každého jednotlivca ako aj spoločnosť také aké sú.
Budeme prinášať zaujímavé ľudské príbehy vo vzťahu k práci a podporovať vlastný potenciál ľudí. Nebudeme ukazovať ciele, ale budeme ich sprievodcom na ceste životom a práce nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike.

Portál dalito.sk bude vyhľadávať ľudí s vnútornou spokojnosťou, ktorí majú radi sami seba a to čo robia môže byť inšpiráciou iným. Ukážeme ich odvahu, bojovnosť a schopnosťou nevzdať sa, keď spadnete na dno . Ich silu postaviť sa a ísť ďalej Redakcia chce portálom inšpirovať všetky vekové kategórie.
Portál www.dalito.sk je aj o tom, aby ukázal, že mnohé udalosti a veci majú ľudia len vo svojich rukách .

Webový projekt o úspešných a aj pre úspešných má tak dve časti, PORTÁL A KARIÉRU, ktoré budú navzájom úzko súvisieť .



Dalito.sk chce k jobseekingovej časti prilákať cez kvalitný obsah - rozhovory a príbehy..

Portál založila Lucia Tomečková, dlhoročná redaktorka a moderátorka spravodajstva RTVS s viac ako 15 ročnými skúsenosťami nielen z domácej politiky, ale aj z redakcie športu a publicistiky.
Posledné dva roky sa venuje aj PR, poradenstvu a komunikácii s médiami, prispievala aj na rôzne internetové portály. Žurnalistike sa venuje od roku 1996, odkedy odišla z nadnárodnej americkej firmy do súkromnej televízie VTV. V roku 1999 nastúpila do verejnoprávnej STV, kde do roku 2014 pôsobila ako redaktorka a moderátorka spravodajstva a publicistiky, či komentátorka športu. Počas dlhoročného pôsobenia v televízia získala niekoľko novinárskych ocenení. Momentálne žije a pracuje striedavo v Prahe a Bratislave. Šéfredaktorka portálu Lucia Tomečková je zároveň jedinou konateľkou , štatutárom a investorkou
spoločnosti Dalito, s.r.o. .

Portál dalito.sk Je chráneným pracoviskom, Aj preto Dalito.sk chce v nemalej miere prinášať príbehy ľudí s rôznym telesným, či duševný postihnutím, ktorí sa však dokázali vzoprieť vlastnou vôľou osudu a dokázali veci, ktoré sú motiváciou a úžasným príkladom pre všetkých. Aj z tohto dôvodu získala redakcia dalito.sk štatút chráneného pracoviska, pretože spolupracuje aj s novinármi, ktorí sú zdravotne znevýhodnení. Na projekte sa podieľa takmer dvadsiatka skúsených redaktorov zo Slovenska a Českej republiky s dlhoročnými novinárskymi skúsenosťami a hlavne prežitým, ktorých už v týchto dňoch postupne predstavuje na facebookovej stránke Dalito.



ŠTART portálu: 15. september 2017