9. 1. 2018

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Sieť regionálnych týždenníkov MY prichádza s novým časopisom. Nový MY magazín bude súčasťou každého vydania MY a nahradí doterajší televízny magazín Fotelka. Koncipovaný bude monotematicky, pričom sa budú pravidelne striedať témy Zdravie, Hobby, Relax a Slovensko.
      Čitatelia sa však nemusia obávať, že by prišli o televízny program. Ten súčasťou magazínu ostáva, avšak už nie ako nosná informácia. "Vychádzali sme z prieskumu medzi čitateľmi, ktorí jasne deklarovali, že o klasický televízny program v printovom médiu už nemajú prioritný záujem," zdôvodnil Milan Mokráň, riaditeľ divízie týždenníkov a člen predstavenstva Petit Press.
      Regionálne týždenníky MY tak podľa neho pokračujú v redizajnovaní titulu, ktorý sa má meniť nie len vizuálne, ale aj obsahovo. Vychádzať chcú pritom z moderných trendov a grafiky. Cieľom je podľa Mokráňa byť lídrom v regionálnej žurnalistike. "Celý redizajn by mal byť ukončený do apríla," dodal Mokráň.
      Regionálne týždenníky MY, ktoré patria do vydavateľského domu Petit Press, vychádzajú v náklade 110.000 kusov v takmer všetkých okresoch na Slovensku.


Copyright © TASR 2017