18. 11. 2018

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
Reláciu V politike vysiela TA3 v nedeľu 18. novembra od 11.00 h.
Témy: 
Aktuálne kauzy a výsledky práce polície; Odkaz novembra '89, sloboda prejavu a zhromažďovania sa, vzťahy koalície a opozície; Globálny pakt OSN o migrácii, riešenia migračnej krízy, projekt spoločnej európskej armády vs. NATO.
Hostia:
- Milan Lučanský, prezident PZ SR
- Jaroslav Paška (SNS), poslanec NR SR, prvý podpredseda strany
- Milan Krajniak (Sme rodina), poslanec NR SR, podpredseda strany
- Eugen Jurzyca (SaS), poslanec NR SR
- Erik Tomáš (Smer-SD), poslanec NR SR


Moderuje Norbert Dolinský.

RTVS témy a hostí neoznámila.

V nedeľu, 18. novembra 2018 o 13:00, odvysiela TV Markíza posledné tohtoročné vydanie politickej diskusnej relácie Na telo. Hosťami moderátoraMichala Kovačiča budú predseda SaS Richard Sulík a europoslankyňa Smeru-SD Monika Flašíková Beňová.
Diskutovať budú o aktuálnych témach domácej, ale aj európskej politickej scény: o problémoch Andreja Danka s rigoróznou prácou, o situácii v slovenskej politike po komunálnych voľbách, ale aj o Globálnom pakte OSN o migrácii.
Okrem toho divákom prinesieme exkluzívny prieskum agentúry Focus o šanciach možných prezidentských kandidátov uspieť v druhom kole, kde sme sa pýtali napríklad, či má Robert Mistrík šancu poraziť Miroslava Lajčáka, a či by si Smer mohol dovoliť nasadiť namiesto ministra zahraničných vecí napríklad Richarda Rašiho.

Diváci budú môcť opäť hlasovať na Facebook stránke Na tela o tom, kto z hostí ich presvedčil viac.