23. 11. 2018

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA





„Nikdy neodstoupím. Nikdy! Ať si to všichni zapamatují. Nikdy!“
Andrej Babiš

"Žiaľ, aj v dnešnej dobe prevládajú zlé myšlienky, sebectvo, zloba, a to aj v kontexte moderných sociálnych sietí. Niektorí ľudia si mýlia demokraciu s tým, že môžu všetko. Slúžia vôni peňazí a nezáleží im na tom, aby sa Slovensko budovalo.Z úcty k ľuďom, ktorí trpeli, chcem povedať, že na nich myslíme. A tým, ktorí nevedia, čo sú hodnoty a myslia si, že sa môžu vyjadrovať len preto, lebo sú v médiách platených silnými oligarchami, tým by som chcel povedať, aby sa vrátili k hodnotám a úcte. A skôr, než na niekoho útočia, aby si otázky naštudovali.Tí, čo ubližujú, by asi prosili odpustenie. A tí, čo trpeli, by im odpustili, lebo len súhra, dobro a láska dokážu zabezpečiť progres."
Andrej Danko

"Predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko má osobnú zodpovednosť jedine voči svojej rodine, voči poslancom SNS, členom SNS a voči voličom. O dôvere alebo nedôvere voči jeho osobe rozhoduje len snem SNS a vo voľbách voliči. Nik iný nemá právo na takéto vyjadrenia."
Tibor Bernaťák, predseda poslaneckého klubu SNS


"Dnes na námestie SNP nemôžem prísť, lebo nechcem dláždiť cestu mediokracii, revolučným výborom verejného blaha a už vôbec nechcem prispievať k rozkladu slovenskej štátnosti. Ak má byť Róbert Fico porazený, ako aj moji ďalší názoroví oponenti, chcem, aby sa tak stalo v slobodných voľbách a nie, aby sa o tom rozhodovalo na ulici. Slovensku vrátime vtedy právny štát, keď o postupe v trestnom konaní nebude rozhodovať ulica. Aj keď tomu všetci dnes tlieskajú."
Peter Sokol - 1. podpredseda NÁRODNEJ KOALÍCIE


Boli sme vytesnení na okraj, ako malomocní. Teraz nás prirovnávajú k fašistom, k diktátorom. Médiá aj politickí oponenti sa snažia predstaviteľov PiS dehumanizovať.Správajú sa k nám ako Goebbels k Židom.“
Piotr Glinsk, poľský minister kultúry

„Ťažko sa reaguje na ženu, ale ja zareagujem. Znova ste ukázali, že vám nejde o Slovensko a krágľujete ľudí bez rozsudku. Stačí vám novinový článok. Denník N chce dostať ľudí do politiky a ničí ľudské vzťahy. Raz zničí aj Slobodu a solidaritu. Čo je Denník N? Je to médium, ktorý financuje oligarcha, ktorý už ovládol Bratislavu, Nitru, pána Poliačika, pána Beblavého Hľadal som a nenašiel prácu Richarda Sulíka či Andreja Kisku. Rigorózna práca nemá parametre vedeckej práce a môže byť robená aj metódou kompilácie. Napíšte si to. Kompilácie.Hádam si nemyslíte, že 26-ročnému chlapcovi z dediny, ja sa za to nehanbím, by titul len tak niekto daroval.“
Andrej Danko

„Keď si rozkradol Lesostav, to si bol decko? Keď si vedel okradnúť ľudí si asi nebol dedinský chlapec, že? Takým sa hovorí zlodej, podvodník. Takých ako ty, sme bili kýblikami po hlave. Presne takých Andrej. Kýblikami sme takých bili. Taký si ty a nejakou zhodou okolností si sa dostal do parlamentu."
Boris Kollár


"On musel byť chudák, keď bol malý, bol iba bitý. Presne, takých sme na tom pieskovisku bili."
Igor Matovič


"Preboha ľudia ako sa to správate. Mám sa pozrieť na diplomovky vám pani Blahová a Nicholsonová?"
Anton Hrnko