15. 4. 2019

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Na sociálnej sieti pribudla oficiálna stránka Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach pod názvom „Polícia SR – Košický kraj“. Ako TASR informovala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, bude denne prinášať dôležité informácie aj najzaujímavejšie udalosti z kraja. Formou súkromných správ je možné políciu kontaktovať a posielať jej svoje otázky, postrehy a poznatky. Podľa jej slov tým možno veľkou mierou prispieť k objasňovaniu trestnej činnosti.
„Facebooková stránka bude svojich priaznivcov podrobnejšie a detailnejšie informovať o činnosti polície v celom Košickom kraji. Verejnosti predstavíme činnosť jednotlivých policajných útvarov, nevynecháme aktuálne informácie o dopravných nehodách, obmedzeniach, uzávierkach či obchádzkach na cestách, ale prinesieme i pohľad na tých, ktorých úlohou a poslaním je pomáhať a chrániť,“ spresnila Ivanová s tým, že obsah budú dotvárať témy z oblasti prevencie, pátrania po nezvestných a hľadaných osobách, ale nebudú chýbať ani rady a odporúčania polície.
Zároveň pripomenula, že prostredníctvom uvedenej stránky na sociálnej sieti bude polícia informovať aj o rozsiahlych dopravných obmedzeniach pre blížiaci sa hokejový šampionát. Podobne plánuje verejnosť informovať aj v súvislosti s inými podujatiami v kraji.

Copyright © TASR 2019