15. 4. 2021

Skupina Markíza získala exkluzívne vysielacie práva na tri sezóny Fortuna ligy

Skupina Markíza získala exkluzívne vysielacie
 


 práva na tri sezóny Fortuna ligy

Vybrané zápasy si raz týždenne budú môcť vychutnávať aj diváci televízie DAJTO a prémiových športových staníc Nova Sport.


Fanúšikovia najlepšieho slovenského futbalu si od júla 2021 prídu na svoje. Skupina Markíza sa so svojou streamovacou službou VOYO stala strategickým partnerom najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - Fortuna ligy. Na najbližšie tri sezóny tak získala exkluzívne vysielacie práva na všetky jej zápasy.

„Sme radi, že vďaka spolupráci s Úniou ligových klubov máme príležitosť prispieť k rozvoju slovenského klubového futbalu vysielaním exkluzívnych priamych prenosov a rozsiahlym redakčným pokrytím. Zároveň ide o ďalšie výrazné zatraktívnenie programovej ponuky našej streamovacej služby VOYO a televízie DAJTO, ako aj prémiových športových staníc Nova Sport,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

„Teší ma, že sa nám podarilo získať exkluzívne práva na slovenský futbal. Verím, že aj my prispejeme k tomu, aby sa najvyššia futbalovú súťaž tešila väčšej popularite. Futbal má prinášať pozitívne emócie, a preto dúfam, že sa dočkáme návratu fanúšikov na štadióny a zároveň si želám, aby sme videli na trávnikoch čo najviac slovenských futbalových talentov a my sme ich príbehy mohli sprostredkovať divákom," dodal Martin Lisý, šéfredaktor športovej redakcie TV Markíza.