30. 3. 2007

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"Opozícia si urobila vlastný výklad jeho slov a spustila kampaň. Keď už je taká spravodlivá, nech nám porozpráva, ako sa účtovali provízie pri privatizácii. Ak by mal byť j minister odvolaný len preto, že si niekto po svojom vyloží jeho vyhlásenie, predseda vlády by sa musel odvolať už asi tisíckrát sám“. Silvia Glendová

"Súčasťou socialistických reforiem mojej vlády bude zavedenie kolektívneho vlastníctva. Vláda rýchlo napreduje s koncepciou pospolitého alebo kolektívneho vlastníctva. Je to vlastníctvo, ktoré patrí každému a bude na prospech každého. Kolektívne vlastníctvo musí pracujúcim prinášať prospech rovnakým dielom. Nemôže to byť výroba na vytváranie ziskov pre jednu osobu alebo malú skupinu ľudí, ktorá zbohatne vykorisťovaním robotníkov, ktorí sa nakoniec stanú otrokmi."

Hugo Chávez

"Kde vstúpia americké vojská, tam tráva nerastie."

Anna Belousovová

"Čo dostal pán Slota od Fica v Elektre, že stiahol vlastný návrh, akú brebendu."

Mikuláš Dzurinda

"Mala byť vo finále, celé Slovensko bolo na jej strane. Nie je spravodlivé, že ju vyhodili. Zaskočilo to celý Veľký Krtíš, celú moju rodinu, aj samotnú Eriku .Veď aj médiá ju od začiatku prezentovali ako najväčšiu favoritku. Naozaj nechápem, prečo ju vyhodili.“ Dezider Kováč, otec vyhodenej " Supermodelky"

" Vy ste Indiánka, nie Slovenka ." Ján Slota Magde Vášaryovej