8. 5. 2015

VÝROKY TÝŽDŇA

  VÝROKY TÝŽDŇA





"Moderní ľavicoví politici by si, samozrejme, zaobstarali selfie. My s Marine Le Penovou sme si radšej dali pivo."
Václav Klaus

"Ide o odkaz, že som bez záväzkov, nikomu nič dlžný a že sa chcem do volieb sústrediť na prípravu plánu pre ľudí na vystriedanie vládneho manšaftu Juraja Širokého."
Radoslav Procházka

"Skutočnosť, že Radoslav Procházka potvrdil pravosť zverejnenej nahrávky, znamená, že páchateľ sa usvedčil, Sieť zhasla a vypla sa Procházkova svätožiara. V slušnej krajine by človek, ktorý takto 11 mesiacov klamal, už dávno nebol v politike. Špina sa špinou čistiť nemá a verím, že po dnešku žiaden slušný človek nad voľbou Siete na čele s Procházkom nebude uvažovať."
Igor Matovič

„Nemáme vedomosť o tom a neexistuje žiadny dôkaz, že p. Juraj Široký nadobudol akýkoľvek svoj majetok nelegálnou cestou."
Hospodárske noviny

“Ten rozdiel medzi socializmom a tzv. kapitalizmom, je taký, že si niekedy povieš, tí dobrí ujovia komunisti, tých sa dalo nejako oklamať alebo prepasírovať niečo v druhom pláne, teraz je to vysoko sofistikované, nedostane sa von nič, čo sa nemá dostať von”, a pokračuje, “za Mečiara sme mohli dávať mená politikov do relácie a nikto z toho nič nerobil, dnes to už nejde. Pamätám si náš posledný problém na Zlatom slávikovi, kde sme mali dvojníka bývalého pána prezidenta, ktorý nám len doniesol výsledky hlasovania a ja som povedal, ďakujeme môžete odstúpiť. Vyjadrovali sa k tomu od kancelárie prezidenta až po predsedu vlády.
Štefan Skrúcaný