16. 1. 2018

Andrej Doležal rozšíril tím manažmentu JOJ

Andrej Doležal rozšíril tím 
manažmentu JOJ
 
Andrej Doležal bol ako technický riaditeľ v tíme predošlého generálneho riaditeľa RTVS Václava Miku, dva mesiace po nástupe do funkcie ho súčasný šéf RTVS Jaroslav Rezník vymenil

BRATISLAVA 16. januára (SITA) - Bývalý riaditeľ techniky verejnoprávneho Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Andrej Doležal rozšíril tím manažmentu JOJ Group. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová, Doležal sa stal od 15. januára riaditeľom pre distribúciu a nelineárne služby. Ako v tlačovej správe pripomenula hovorkyňa JOJ Group, Doležal má dlhoročné skúsenosti v televíznej oblasti, v rokoch 2008 až 2012 bol technickým riaditeľom televízie Markíza a v rokoch 2012 až 2017 v RTVS. Na oboch miestach bol zodpovedný za riadenie a strategický rozvoj viacerých odborov, riadenie tímu ľudí, či prácu s rozpočtom. Vyštudoval Fakultu elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity, odbor automatizácia. V súčasnosti sa venuje aj dobrovoľníckej činnosti v oblasti vzdelávania, vyučuje predmet obrazová a zvuková technika v maturitnom ročníku, dodáva sa v tlačovej správe.
Andrej Doležal bol ako technický riaditeľ v tíme predošlého generálneho riaditeľa RTVS Václava Miku. Dva mesiace po nástupe do funkcie ho súčasný šéf RTVS Jaroslav Rezník vymenil. Doležala vo funkcii technického riaditeľa RTVS od 30. septembra dočasne nahradil Viktor Košutzký. RTVS 12. januára informoval, že za nového riaditeľa sekcie technickej realizácie generálny riaditeľ RTVS vymenoval Vladimíra Hübnera. Hübner doposiaľ pôsobil v tejto sekcii ako vedúci odboru strategického rozvoja a mediálnych systémov. V oblasti vysielacej výpočtovej techniky pracuje od roku 2007, keď nastúpil ako administrátor mediálnych systémov do centra techniky v TV Markíza, kde pôsobil do roku 2012. Podľa RTVS má Hübner bohatú prax v oblasti administrácie IT technológií a počítačových sietí, s navrhovaním a implementovaním IT projektov, riadením zmien ako aj líniovým a projektovým manažmentom.

©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.