18. 1. 2018

Obľúbené relácie z TV RiK môžu deti sledovať už aj na PLUSke

Obľúbené relácie z TV RiK môžu 
deti sledovať už aj na PLUSke

Vzhľadom na veľký dopyt divákov sa JOJ Group rozhodla zaradiť najpopulárnejšie detské relácie z vlastnej tvorby TV RiK aj do programovej štruktúry televízie PLUS, ktorá zábavno-náučné formáty ako Zabi nudu, Sníček alebo Rapotáčik vysiela v nedeľu ráno. „Toto rozhodnutie bolo logické, keďže chceme byť čo najbližšie k detskému divákovi. Našu televíziu RiK si môže naladiť veľký počet domácností, no ešte stále sa nájdu aj také, kde to nie je možné. Preto sme sa rozhodli, že populárne relácie z našej produkcie zaradíme do víkendového vysielania aj na PLUSke,“ ozrejmila marketingová manažérka TV RiK Františka Fedor.
Detská televízia RiK, ktorá je na slovenskom trhu od roku 2015, sa stretla s veľkým úspechom medzi rodičmi a deťmi. Jej najväčšími benefitmi sú vysielanie v domácom jazyku a vlastná tvorba, teda relácie, ktoré sú nielen zábavné, ale predovšetkým náučné. V relácii Sníček sa deti naučia napríklad o svetadieloch či o vesmíre, alebo prečo je dôležitá recyklácia odpadu. Nová relácia Rapotáčik pomáha rodičom s logopedickými problémami, ktoré sú medzi deťmi čoraz častejšie. Pri jej tvorbe televízia úzko spolupracovala napríklad s renomovanou logopedičkou Luciou Palugyayovou. V relácii Zabi nudu zasa moderátorky Maťa a Miška učia deti vyrábať rôzne vtipné aj užitočné predmety do domácnosti.


©2018, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.