16. 1. 2018

RTVS chystá novú zábavnú rozhlasovú reláciu

RTVS chystá novú zábavnú 

rozhlasovú reláciu


RTVS chce obohatiť ponuku súčasných rozhlasových zábavníkov o ďalšie relácie, a preto dáva priestor tvorcom so zaujímavými nápadmi. Súčasné nedeľné Spojky, Dvojbodky v Slovenskom rozhlase by sa tak od apríla mohli rozšíriť o nový zábavný program.
Záujemcovia môžu svoje námety v slovenskom jazyku posielať prostredníctvom elektronického systému RTVS prístupného na www.rtvs.org/centralny-register-nametov alebo prostredníctvom e-mailovej adresy: crn@rtvs.sk do 31. januára 2018.
„Neuspokojíme sa s rutinnými riešeniami a našim poslucháčom chceme prinášať čo najpestrejšiu ponuku prístupov k programu - aj k tomu s prívlastkom oddychový, alebo dokonca zábavne ladený. Neuzatvárame sa, o našom pátraní po nových osobnostiach a programoch by malo vedieť čo najviac potenciálnych spolupracovníkov,“ priblížila Zuzana Belková, poverená riadením Odboru vlastnej tvorby Slovenského rozhlasu.
Môžu sa registrovať iba pôvodné a doteraz nezverejnené projekty. Tie správca Centrálneho registra námetov zašle na posúdenie dramaturgii v Odbore vlastnej tvorby a následne ich prerokuje Dramaturgická rada. Definitívne rozhodnutie o prijatí konkrétneho námetu je na Programovej rade.