5. 10. 2018

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA







„Rozhodne nie som priateľom komunizmu, ale za komunizmu museli Rómovia pracovať. Väčšinou pracovali ako kopáči a keď odmietali pracovať, išli do väzenia. Za komunizmu bol systém, že rómske pracovné čaty viedli sami Rómovia, ktorí mali prirodzenú autoritu, takže keď niekto v tíme nepracoval, vyfackali ho. Je to veľmi humánna metóda a spravidla sa osvedčuje."
Miloš Zeman

„Slovenská národná strana považuje za nepochopiteľné, ak sa Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí namiesto informovania verejnosti o medzinárodnej pomoci Slovenska, či množstve finančných prostriedkov vložených do medzinárodného systému humanitárnej a rozvojovej pomoci, zaoberá pochybnými, nesystémovými a nemiestnymi úvahami o tom, koľko detí by mohlo Slovensko Sýrii odcudziť pod zámienkou humanitárnej pomoci.“
Zuzana Škopcová,riaditeľka kancelárie predsedu SNS Andreja Danka

„Slovenská národná strana je znepokojená emotívne formulovanou kampaňou mimovládnych organizácií, mainstreamových médií a opozičnej SaS postavenou na nástrojoch brutálneho citového vydierania, ktorého cieľom je vyvolať v povedomí verejnosti naliehavý pocit morálnej povinnosti prijať na Slovensko takzvané sýrske siroty."
Slovenská národná strana

"Nezabúdajte, že momentálne už nie ste v bulvárnej televízii, ale vo verejnoprávnej Nemecko trištvrte roka ignorovalo medzinárodný zatykač Interpolu, keď nevydalo zločinca, čo ukradol 130 miliónov a kde týchto 130 miliónov skončilo. Ako sa pozeráte na Belize ako na niekoho, kto nám chráni zločincov, ale o Nemecku si to nedovolíte napísať, že? Mne ho nikto neuniesol, to je akože prvá vec. Ako mám reagovať? Malo by ma hrozne hnevať, že zločinec je v base?"
Robert Kaliňák