31. 1. 2022

Diskusná relácia O športe sa stane stabilnou súčasťou vysielania televízneho okruhu :Šport

Diskusná relácia O športe sa stane stabilnou 

 Šport (RTVS) – Wikipédia

súčasťou vysielania televízneho okruhu :Šport


Relácia O športe prinesie na obrazovky verejnoprávnej televízie športovú diskusiu na aktuálne témy so zaujímavými hosťami z radov odborníkov aj športovcov. „Hostia v štúdiu budú diskutovať o všetkom, čo aktuálne hýbe športovým svetom. Šampionáty, olympiády, ligové či pohárové súťaže, to všetko nájdu diváci týždeň v relácii O športe,“ približuje riaditeľ sekcie športu RTVS Matej Hajko.

Moderátorkou relácie bude Oľga Konečná. Témou prvej premiérovej časti, ktorú uvidia diváci už v pondelok 31. januára o 19.20 h na :Športe, budú dva najväčšie olympijské ťaháky slovenskej výpravy – slovenská hokejová reprezentácia a fenomenálna slovenská zjazdová lyžiarka Petra Vlhová. Moderátorka v štúdiu privíta výnimočných hostí. O hokeji bude diskutovať Ondrej Rusnák, expert RTVS a Tomáš Prokop, hokejový reportér denníka Šport. K zjazdovému lyžovaniu sa vyjadrí Veronika Velez Zuzulová, ktorá sa tiež ako expertka RTVS zúčastní ZOH v Pekingu a Juraj Berzedi, športový reportér denníka Sme a autor knihy o Petre Vlhovej.

„Po skončení olympiády bude mať relácia stabilné miesto v programovej štruktúre okruhu :Šport. V týždňovej periodicite sa budeme venovať aktuálnym problémom slovenského športu,“ dopĺňa Matej Hajko.