3. 2. 2022

Silná zostava sa vracia na obrazovky v novej sezóne na Dvojke

Silná zostava sa vracia na 
 
Silná zostava - Televízny videoarchív RTVS
obrazovky v novej sezóne na Dvojke



Novinkou v aktuálnej sezóne bude okrem zmeny vysielacej služby aj osvieženie v podobe publika, ktoré bude súčasťou každej z nových častí relácie. „V novej sezóne otvoríme, okrem mnohých iných tém aj témy ako nenávisť na internete, adopcie, témy neviditeľných žien v umení či sexuálneho zneužívania detí,“ prezradila dramaturgička relácia Martina Kubániová. V prvej časti, ktorú Dvojka odvysiela vo štvrtok 3. februára, sa budú hostia venovať téme Agresia detí. Ako pristupovať k šikanovaným žiakom, ako vôbec spozorovať, že ich niečo trápi? Ako reagovať na agresorov, účinne ich potrestať, no zároveň ich nevystaviť ešte väčšej traume, akú spôsobili? Aj na tieto otázky budú hľadať odpovede učiteľka Mária Smreková, psychológ Marek Madro, fotograf Pavol Bartoněk a chýbať nebude ani stála hostka, komička Simona Salátová.

Silná zostava sa aj naďalej bude venovať témam, ktoré v spoločnosti rezonujú, ale aj takým, o ktorých sa málo hovorí. „Veľmi sa teším na novú sezónu Silnej zostavy. Som rada, že si relácia našla svojich divákov nielen v televízii, ale aj v archíve na webe, ako aj poslucháčov podcastov, a verím, že si nás od februára zapnú aj na Dvojke. Čakajú nás zaujímavé aktuálne témy, skvelí hostia, ale aj veľké novinky,“ povedala moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Podcast Silná zostava patrí medzi najpočúvanejšie na podcastových platformách spomedzi všetkých podcastov RTVS. Relácia tiež patrí medzi najsledovanejšie relácie v archíve RTVS. Silnú zostavu nájdete aj na sociálnych sieťach, na Facebooku a Instagrame.

Prvú časť novej sezóny Silnej zostavy si môžu diváci pozrieť už vo štvrtok 3. februára o 21.55 h na Dvojke.