13. 6. 2022

Štart celosvetovo úspešnej vedomostnej šou Na love

  Štart celosvetovo úspešnej

 vedomostnej šou Na love

Jedna z celosvetovo najúspešnejších vedomostných šou prichádza konečne aj v Slovensko! Zábavná kvíz šou Na love štartuje už tento pondelok  13. júna 2022 o 18:00 hod. na obrazovkách TV Markíza. Program vychádza z licencie obľúbeného globálneho formátu s názvom The Chase.

Šou Na love trhala rekordy sledovanosti v mnohých krajinách po celom svete. Na obrazovky TV Markíza prinesie kombináciu hravej zábavy, vedomostí i veľkého napätia. Súťaživí Slováci sa teda majú na čo tešiť!

Hry sa zúčastňujú štyria súťažiaci, ktorí sa nikdy predtým nevideli. Tí hrajú v tíme a snažia sa vyhrať peniaze pomocou správnych odpovedí na vedomostné otázky. Ich protihráčom, ktorý sa ich snaží zastaviť, je nekompromisný „Lovec“.

V prvom kole hry každý súťažiaci vyzýva „Lovca“ sám za seba. Aby mohol „Lovca“ vyzvať, musí si najprv nazhromaždiť na svojom súťažnom konte peniaze, ktoré získa správnymi odpoveďami na otázky kladené moderátorom. Potom do hry vstupuje „Lovec“, ktorý sa pokúša zabrániť súťažiacemu v tom, aby si peniaze zo súťažného konta mohol preniesť do bezpečia tímovej banky.

„Lovci“ sú bežní ľudia, ktorí skrátka majú radi kvízy a sú väčšinou veľmi sčítaní. Ponuku na účinkovanie v novom projekte prijali Denisa Žitňanská, Slavo Hlásny a Štefan Jurča. Všetci traja patria k úspešným veteránom rôznych televíznych kvízov a môžu sa pochváliť obdivuhodnými vedomosťami a všeobecným prehľadom. Súťažiacich preto čaká mimoriadne náročná úloha. Podarí sa im utiecť lovcom?


Slavo Hlásny
(Kráľ kvízov)

Sebavedomý, hĺbavý a charizmatický učiteľ angličtiny a dejepisu, ktorého si Slováci môžu pamätať z iných kvízov, bude vďaka svojim vedomostiam ťažkým súperom. Vďaka svojim nepriestreľným vedomostiam podkúri v štúdiu nejednému hráčovi.

 

Štefan Jurča (Knihožrút)

Veselý učiteľ slovenčiny a vášnivý knihomoľ, ktorý má doma tisícky kníh. Práve z nich čerpá vedomosti, ktoré môže zužitkovať v milovaných kvízoch. Avšak pozor! Nedajte sa oklamať žoviálnym vystupovaním a milým zovňajškom. Svojim protivníkom nedá nič zadarmo! 

Denisa Žitňanská (Profesorka)

Noblesná učiteľka angličtiny a geografie, ktorá sa vo vedomostnom súboji mení na neľútostnú súperku odhodlanú víťaziť. Jej odzbrojujúci úsmev vás zneistí rovnako ako jej obdivuhodný prehľad, ktorým dostane pod tlak nejedného súťažiaceho.


Moderátorom šou na Na love je obľúbený Viktor Vincze: „Som vďačný za dôveru, ktorú do mňa Markíza opäť vložila. Táto šou je svojou podstatou tak napínavá, že aj mňa ako moderátora vtiahol jej základný kontrast – buď fascinácia neuveriteľnými vedomosťami „Lovcov“ alebo radosť so súťažiacimi, ktorým sa podarí „megamozgy“ poraziť,“ vyjadril sa Viktor.

Diváci budú mať možnosť spoznať, že traja „Lovci“ majú veľmi bystré mozgy a neuveriteľné znalosti už v pondelok 6. júna 2022 na VOYO a od pondelka 13. júna 2022 o 18:00 hod. na TV Markíza.


Na love

  • Kreatívny producent: Radúz Kafka
  • Výkonná producentka: Natália Harrell
  • Hlavný kameraman: Jozef Halász
  • Scenár: Rado Mešša
  • Réžia: Michael Čech