19. 9. 2022

Najhorúcejšia zoznamovacia reality šou Love Island sa vracia s novou moderátorkou a ešte zaujímavejším obsahom

Najhorúcejšia zoznamovacia reality šou Love Island sa vracia 

 

 

s novou moderátorkou a ešte zaujímavejším obsahom


Diváci sa na svoje nové „zlatíčka“ môžu tešiť už od pondelka 19. septembra 2022 na Voyo a neskôr od utorka 20. septembra 2022 aj na obrazovkách televízie Markíza.


Horúca reality šou plná zábavy, slnka, romantiky a hľadania lásky v raji sa vracia! Druhá séria Love Island Česko & Slovensko sľubuje nové priateľstvá, nové vzťahy, more lásky, zábavu a dobrú náladu. Diváci sa na svoje nové „zlatíčka“ môžu tešiť už od pondelka 19. septembra 2022 na Voyo a neskôr od utorka 20. septembra 2022 aj na obrazovkách televízie Markíza.

Veľkolepá česko-slovenská verzia celosvetovo úspešnej zoznamovacej reality šou Love Island na jeseň 2021 značne zarezonovala, výrazne oslovila najmä mladé publikum a zabezpečila výrazný nárast počtu predplatiteľov služby Voyo. Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka si tak bude aj na jeseň 2022 v nádhernej vile na Kanárskych ostrovoch nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. Každá epizóda otestuje pevnosť ich vzťahov, pretože každému, kto nie je v páre alebo bude spárovaný účelovo, hrozí, že bude musieť vilu opustiť. Cieľ je jasný: nájsť lásku svojho života a vyhrať 75 000 eur.

„Po prvej sezóne česko-slovenského Love Islandu budeme oveľa lepšie pripravení, a teda prinesieme ešte lepšie a zábavnejšie hry, tematické dni a týždne a samozrejme viac „randíčok“, pre ktoré už máme nájdené nové lokality priamo na ostrove. Chceme, aby sa v druhej sezóne Love Island randilo viac a častejšie, pretože práve to je priestor, kde sa vzťahy môžu utužovať,“ prezradil Samuel Jaško, kreatívny producent Love Islandu.

Bonusy o dianí vo vile budú zaznamenávať web a sociálne siete TV Markíza, Voyo a aj samotnej šou. Budú prinášať aktuálne videá, rozhovory s účastníkmi, klebety a nechajú divákov nahliadnuť do zákulisia. Inovácií sa dočká aj aplikácia Love Island, priamo v menu budú dostupné nové zaujímavé funkcie. Novinkou bude aj oficiálny účet na Instagrame @loveislandcs.

Na ostrove Gran Canaria sa nachádza vila, v ktorej sa na začiatku šou ubytuje desať účastníkov - päť dievčat a päť chlapcov. V priebehu programu budú ale do vily prichádzať bombshells a samozrejme niekoho čaká to, že bude musieť súťaž predčasne ukončiť. Pôsobisko súťažiacich sa na jeseň obmedzí na vnútorné priestory vily – spálňu, obývačku, šatňu, kúpeľňu, balkón, hniezdočko lásky a spovednicu – a vonkajšie priestory, kde sa nachádza bazén, kuchynka, altánok, telocvičňa, dve chill zóny, vírivka a ohnisko. Do finále sa opäť dostanú tri páry. Iba jeden však môže zvíťaziť a získať rozprávkovú finančnú odmenu.

Druhou sériou najhorúcejšej zoznamovacej reality šou bude divákov sprevádzať obľúbená česká moderátorka Zorka Hejdová, ktorú si diváci ešte pod dievčenským priezviskom Kepková môžu pamätať ako moderátorskú partnerku Romana Juraška v tretej sérii česko-slovenskej verzie speváckej súťaže SuperStar z roku 2013.

„Všetko, čo som doposiaľ moderovala na televíznej obrazovke, nemalo s Love Islandom nič spoločné. Reality šou beriem ako veľkú výzvu a sama som zvedavá, ako do tohto formátu zapadnem. Mám k Love Islandu prirodzený rešpekt, ale teším sa,“ vyjadrila sa Zorka Hejdová.

Pôvodne britská šou Love Island spájala single celebrity - dvanásť nezadaných slávnych osobností sa zišlo v dome na Fidži, aby v priebehu piatich týždňov našli lásku. V rokoch 2005 a 2006 boli odvysielané dve premiérové série a potom nastala dlhšia prestávka. O desať rokov neskôr sa tvorcovia rozhodli nápad oživiť, avšak tentoraz s obyčajnými ľuďmi - a úspech sa dostavil. Do dnešného dňa predstavilo svoju vlastnú verziu Love Islandu 22 krajín.

Love Island je formát primárne určený pre streamovaciu službu Voyo, s časovým odstupom ho však budú môcť opäť sledovať aj diváci TV Markíza.
ŽÁNER: zoznamovacia reality šou
POČET EPIZÓD: 48 x 50´
MODERÁTORKA: Zorka Hejdová
HLAVNÝ DRAMATURG: Jakub Lauko
SHOWRUNNERI: Samuel Jaško, Jan Bors
VÝKONNÁ PRODUCENTKA: Vladimíra Hocková
VEDÚCI PRODUKCIE: Petr Kapoun
KREATÍVNI PRODUCENTI: Samuel Jaško, Jan Bors
RÉŽIA: Marína Mĺkva, Marcela Mannelli Vošková, Ivan Huljak
HEAD OF POSTPRODUCTION: Milan Talian, Alžbeta Pupáková