4. 6. 2013

MARKÍZA NEWS

MARKÍZA NEWS



Video on-demand (VOD) služba VOYO.sk opäť potvrdzuje svoju líderskú pozíciu, keď ako prvé médium na Slovensku prináša pre svojich predplatiteľov dva špičkové zahraničné seriály ešte pred ich uvedením na televíznej obrazovke:
House of Cards – dramatický politický seriál v hlavnej úlohe s Kevinom Spaceym uvádza VOYO len pár týždňov po jeho premiére v USA, navyše s plnohodnotným profesionálnym slovenským dabingom. Seriál pochádza z produkcie amerického streamovacieho webu Netflix, ide o doteraz najnákladnejší seriálový projekt, ktorý vznikol primárne pre potreby internetového diváka.
Last Resort (Honba na ponorku) – akčný seriál z vojenského prostredia, ktorý je taktiež prístupný na VOYO ešte pred TV premiérou v celej svojej dĺžke a s kvalitným slovenským dabingom.
Seriály sú predplatiteľom sprístupňované po celých sériách, nie iba po jednotlivých dieloch, takže je iba na ich rozhodnutí čo, kedy a kde chcú pozerať. Samozrejmosťou je ich dostupnosť aj pre užívateľov čoraz širšieho počtu smart televízorov Panasonic a LG, ako aj mobilných zariadení najnovšej generácie bežiacich na platforme iOS.
V príprave je sprístupnenie služby pre operačný systém Android, zatiaľ si jeho užívatelia môžu prehrávať obsah VOYO.sk cez vstavaný webový prehliadač (platí pre novšie zariadenia bežiace na Androide). „Dúfam, že tento pioniersky počin naši predplatitelia ocenia. Samozrejme, neostaneme len pri dvoch „Hot from US“ tituloch, ale máme v rukáve ešte ďalšie esá, ktoré nebudeme nateraz prezrádzať. Okrem nich na VOYO.sk pravidelne dopĺňame aj tituly ako Lost Girl (Stratená duša) alebo Drop Dead Diva (Môj nový tučný život) či Hawthorne (Tlkot srdca),“ povedal šéf VOYO.sk Peter Šturdík.
VOYO.sk umožňuje v rámci jednoduchého mesačného paušálu vo výške 5,99 eur s DPH sledovanie kompletného obsahu bez akéhokoľvek obmedzenia. Ďalšími atraktívnymi zložkami VOYO.sk sú dokumenty, neustále sa rozširujúca ponuka pre deti a priame prenosy z tých najlepších športových podujatí. K dispozícii sú tiež prémiové filmové tituly za jednorazový poplatok.
Predplatitelia VOYO.sk majú aj exkluzívny prístup k TV archívom staníc Markíza, Doma, Dajto a FOOOR, ako aj k ich vybraným live streamom v SD a HQ kvalite. Súčasťou predplatného je tiež neobmedzené vysielanie športového kanálu Nova Sport.