4. 6. 2013

TASR NEWS

TASR NEWS
 
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk rekordne rástol aj v máji. Podľa štatistík AIM ho počas uplynulého mesiaca navštívilo 323.562 reálnych užívateľov, čo je o viac ako 53.000 reálnych užívateľov viac ako v apríli 2013. Jeden z najmladších spravodajských webov tak už po 15 mesiacoch prevádzky prekonal 300-tisícovú hranicu.
"Verejne auditovaná návštevnosť nášho portálu Teraz.sk ukázala, že za 15 mesiacov sme vybudovali silný spravodajský web," zdôraznil generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník a dodal, že v návštevnosti nie sú započítané čísla z mobilných aplikácií Teraz.sk, ktoré má stiahnutých viac ako 35.000 užívateľov.
V apríli rástli aj ďalšie projekty TASR – portál Webmagazin.sk a Školský servis.sk. Webmagazín podľa štatistík AIM Monitora zaznamenal 98.573 návštevníkov a Školský servis 56.561 návštevníkov. Oba projekty oproti minulému mesiacu podrástli viac ako o tretinu.
Spravodajský portál TASR www.teraz.sk ponúka denne viac ako 100 správ z domova, regiónov, zahraničia, kultúry, ekonomiky, športu a zdravia. Spravodajstvo je doplnené aj o informácie o najnovších knihách a špeciálne sa portál venuje aj 1150. výročiu príchodu Cyrila a Metoda na Slovensko. Na portáli Teraz.sk nájdu čitatelia aj najzaujímavejšie fotogalérie z produkcie TASR a svetových tlačových agentúr a mnohé správy sú ilustrované aj aktuálnymi videami.
TASR ako technologický líder na našom agentúrnom trhu pripravila aj mobilné aplikácie pre iOS a mobilné zariadenia so systémom Android.