20. 10. 2013

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS


Losangeleský vyšší súd zamietol v piatok žiadosť americkej herečky Nicollette Sheridan, známej predovšetkým ako Edie Brittová zo seriálu Zúfalé manželky (2004 - 2012), o nový proces s tvorcom a producentom tohto seriálu Marcom Cherrym. Sheridan ešte v roku 2010 obvinila Cherryho z napadnutia a neoprávneného ukončenia pracovného pomeru, pričom žiadala odškodné dvadsať miliónov dolárov. Vlani v marci však súd označil pôvodný proces za zmätočný po tom, čo sa porotcovia nedokázali dohodnúť.
Štyridsaťdeväťročná herečka tvrdí, že ju producent v septembri 2008 počas nakrúcania udrel do tváre. Stalo sa to vraj po tom, čo s ním chcela prekonzultovať určitú pasáž v scenári. Po údere Sheridan odišla do svojho prívesu, kam za ňou Cherry neskôr prišiel, aby ju požiadal o odpustenie. Herečka však o celom incidente povedala predstaviteľom televízie ABC, za čo sa jej producent údajne pomstil tým, že nechal jej postavu počas piatej série nečakane zomrieť. Cherry však na súde uviedol, že Sheridan celý incident "nafúkla". Okrem toho vyhlásil, že rozhodnutie o úmrtí jej postavy spravil už niekoľko mesiacov pred spomínaným incidentom. Po ukončení prvého procesu sa herečka najprv odvolala, no keď neuspela, tak sa rozhodla o začatie nového procesu. Jej žiadosť však teraz súd zamietol s tým, že Sheridan po incidente s Cherrym nepodala oficiálnu sťažnosť. Herečka sa chce aj proti tomuto verdiktu odvolať.

© 2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané