17. 4. 2015

RTVS NEWS

RTVS NEWS

Rozhlas a televízia Slovenska a Towercom, a.s. sa dohodli na zmluve o prenose obsahovej služby – televíznych programových služieb JEDNOTKA HD a DVOJKA HD prostredníctvom digitálneho satelitného multiplexu s využitím satelitnej kapacity zo strany Užívateľa v minimálnom rozsahu 12 Mbit/s.prenose modulácie televíznych programových služieb JEDNOTKA HD a DVOJKA HD zo štúdia Užívateľa na TVS Kamzík. Zmluvne strany sa dohodli, že Zmluva sa uzatvara na dobu určitu do 31.12.2021.
Celková cena je 5 495 042 € .

Zmluvné strany Rozhlas a televízia Slovenska a Towercom, a.s sa
zároveň dohodli na Dodatku č. 11 k ZMLUVE O PRIPOJENÍ A POSKYTOVANÍ VEREJNEJ ELEKTRONICKEJ KOMUNIKAČNEJ SLUŽBY–vysielanie televízneho programu zo dňa 14.12.2005 v znení dodatkov č. 1-10 . Ide o prenos modulácie televíznych programových služieb JEDNOTKA SD , DVOJKA SD a STV HD medzi štúdiom Užívateľa v Mlynskej doline a TVS Kamzík, prenos modulácie televíznych programových služieb JEDNOTKA SD a DVOJKA
SD prostredníctvom satelitného multiplexu a zabezpečenie modulácií televíznych programových služieb JEDNOTKA a DVOJKA na ethernetovom rozhraní.
Cena je znížená a znamená úsporu 2 615 054,15 € .