5. 10. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 5. 10. 2008 o 11:55, bude programová vízia budúcnosti Slovenska tak, ako ich vidí najsilnejšia vládna i opozičná strana. Na pozadí rozhodnutia vlády otvoriť 2. dôchodkový pilier v dôsledku svetovej finančnej krízy o tom budú diskutovať podpredseda strany Smer-SD a minister kultúry Marek Maďarič s podpredsedníčkou SDKÚ-DS, poslankyňou NR SR Ivetou Radičovou. Dotknú sa aj najnovšieho vývoja slovensko-maďarských vzťahov. Tie bude komentovať v druhej časti relácie aj predseda SMK Pál Csáky s podpredsedom ĽS-HZDS Milanom Urbánim. Hovoriť budú aj o situácii v ich politických zoskupeniach.Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 5. 10. 2008 budú Marek Maďarič - podpredseda Smeru-SD a József Berényi - prvý podpredseda SMK. Téma: Slovensko-maďarské vzťahy .
Budapešť sa opäť pýta Bratislavy. Ako sa má u nás maďarská menšina? / A kto vyhrá v boji o diaľnice? HOSTIA: A. Belousovová, podpredsedníčka NR SR (SNS), M. Fronc, podpredseda KDH / Ľ. Vážny, minister dopravy, pôšt a telekomunikácií (Smer-SD), P. Prokopovič, poslanec NR SR (SDKÚ-DS) .