12. 4. 2016

Zomrel David Gest

Zomrel David Gest

Vo veku 62 rokov zomrel v utorok americký producent a televízna osobnosť David Gest. Smutnú správu pre agentúru Associated Press (AP) potvrdil aj priateľ a bývalý bodyguard zosnulého Imad Handi. Ako vo vyhlásení uviedli zástupcovia metropolitnej policajnej jednotky, Gest skonal v ranných hodinách v priestoroch hotela Four Seasons v londýnskom Canary Wharf. Príčinu úmrtia priblížia výsledky pitvy.
David Gest sa narodil 11. mája 1953 v kalifornskom Los Angeles. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka manželstvu s americkou herečkou a speváčkou Lizou Minnelli, s ktorou sa oženil v roku 2002. Dvojica sa rozviedla v apríli 2007. Bol tiež priateľom zosnulého nekorunovaného kráľa popu Michaela Jacksona, pričom sa podieľal aj na tvorbe dokumentu Michael Jackson: The Life of an Icon (2011).

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.