26. 4. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Kanadský spevák Justin Bieber uzavrel dohodu s fotografom z Miami, ktorý na neho podal žalobu ešte v roku 2013. Informovali o tom právni zástupcovia oboch zainteresovaných. Podrobnosti o dohode, ako aj o tom, či jej súčasťou bolo i finančné vyrovnanie, však nezverejnili.
Fotograf Jeffrey Binion podal žalobu na súde okresu Miami-Dade po konflikte s Bieberom pred istým nahrávacím štúdiom. Tvrdil, že na neho zaútočil spevákov ochrankár po tom, ako si hviezdu odfotil.
Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú napríklad skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či pätnásť Teen Choice Awards.

V pripravovanej piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story s podtitulom Hotel si zahrá aj Evan Peters. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér, scenárista a producent Ryan Murphy. "V tejto sezóne bude na vás Evan Peters čakať v izbe číslo 64," napísal na adresu 28-ročného rodáka zo St. Louis, ktorý účinkoval vo všetkých doterajších sériách. V prvej s podtitulom Murder House stvárnil Tatea Langdona, v druhej (Asylum) sa ukázal ako Kit Walker, v tretej (Coven) si zahral Kylea Spencera a vo štvrtej (Freak Show) sa predstavil ako Jimmy Darling.
V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Lady Gaga, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson, Matt Bomer a Cheyenne Jackson. Jessicu Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, však diváci a diváčky už v nových častiach neuvidia.
Evan Peters je okrem American Horror Story známy napríklad aj zo športovej drámy Bitkári (2008), akčnej komédie Kick-Ass (2010) a tiež ako mutant Quicksilver z komiksovky X-Men: Budúca minulosť (2014).

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.