16. 3. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS



Evanjelický duchovný, otec dvoch detí Christoph von Seggern (50) z Forchheimu na severe Bavorska, sa v pondelok večer zapísal do dejín nemeckej mutácie populárnej televíznej relácie Milionár nielen výhrou 125.000 eur.
O takmer zdvojnásobnenie dovtedy získanej sumy 64.000 eur sa totiž postaral najstarší telefonický žolík v 17-ročnej histórii tohto televízneho kvízu v Nemecku; 101-ročný bývalý pastor, otec súťažiaceho - Hans von Seggern z dolnosaského Oldenburgu.
A otázka, ktorú bravúrnym spôsobom zodpovedal prakticky bez uvažovania, nebola jednoduchá. Ktorý priekopník automobilizmu preletel v roku 1910 ako vôbec prvý človek ponad kanál La Manche nonstop tam i späť?, pričom možnosti zneli: Gottlieb Daimler, Carl Benz, Charles Rolls a Henry Royce. Podarilo sa to Charlesovi Rollsovi.
Aj keď si súťažiaci ešte vypočul otázku za pol milióna eur, v súťaži už nepokračoval a tešil sa z nemalej výhry.
O otcovi prezradil, že je zdravotne fit, dvakrát denne chodí na prechádzku a nikdy si nezabudne prečítať noviny.
Na otázku, ako by finančné prostriedky chcel využiť, prezradil, že by sa rád s karavanom vydal na cestu Ruskom, a to až do Vladivostoku na Ďalekom východe. Jeho manželka je však proti a v reakcii na tento nápad mu vraj hovorí, že sa musí najskôr naučiť zaobchádzať so strelnými zbraňami a potom si ich zadovážiť.

Kanadsko-americký herec Matthew Perry sa predstaví v pripravovanom miniseriáli The Kennedys: After Camelot, ktorý bude pokračovaním projektu Kennedyovci (2011). Štyridsaťšesťročný predstaviteľ Chandlera Binga zo seriálu Priatelia (1994 - 2004) stvárni niekdajšieho senátora Teda Kennedyho, najmladšieho brata bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho.
Štvordielny miniseriál The Kennedys: After Camelot je adaptáciou knihy After Camelot: A Personal History of the Kennedy Family - 1968 to Present (2012) od J. Randyho Taraborrelliho a bude sa zameriavať práve na Teda Kennedyho. V úlohe Jacqueline Kennedy Onassis sa objaví znova Katie Holmes, ktorá ju stvárnila aj v spomínanom seriáli Kennedyovci. Nakrúcať začnú na jar v Toronte, na televízne obrazovky by sa mal miniseriál dostať o rok neskôr.
Matthew Langford Perry okrem spomínaného seriálu Priatelia účinkoval tiež vo filmoch ako Iba blázni sa ponáhľajú (1997), Takmer hrdinovia (1998), Traja do tanga (1999), Môj sused zabijak (2000), Slúžiť Sáre (2002), Môj sused zabijak 2 (2004), Triumf: Príbeh Rona Clarka (2006), Znovu 17 (2009) alebo v seriáloch Studio 60 on the Sunset Strip (2006 - 2007), Go On (2012 - 2013) a The Odd Couple (2015).

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.