24. 5. 2017

TELKÁČ ROKA

TELKÁČ ROKA

V šiestom ročníku ankety Telkáč roka, prostredníctvom ktorej mohli diváci a diváčky na sociálnej sieti Facebook podporiť svojich televíznych obľúbencov, zvíťazili tento rok napríklad Vilo Rozboril, Adela Banášová či Ján Koleník. Všetci traja menovaní tak zopakovali triumf z minulého roka. Sošku Telkáča pre najobľúbenejšiu televíznu stanicu získala rovnako ako v uplynulých piatich rokoch TV Joj. Celkovo odovzdali ľudia tento rok do ankety 154 446 hlasov.

Vilo Rozboril zvíťazil medzi moderátormi, Adela Banášová medzi moderátorkami a Ján Koleník sa stal najobľúbenejším hercom. V ženskej hereckej kategórii uspela Lujza Garajová Schrameková, medzi redaktormi triumfoval Jozef Kubáni a najobľúbenejším vlogerom/stand-up komikom je Fučo. Vlaňajšie víťazstvo obhájili aj seriál Horná Dolná, publicistická relácia Reflex a Veľké Noviny TV Joj v kategórii Najobľúbenejšia spravodajská relácia. Spomedzi televíznych programov uspelo V siedmom nebi.

Výsledky ankety Telkáč roka 2016:

Najobľúbenejší moderátor: Vilo Rozboril
Najobľúbenejšia moderátorka: Adela Banášová
Najobľúbenejší herec: Ján Koleník
Najobľúbenejšia herečka: Lujza Garajová Schrameková
Najobľúbenejší redaktor: Jozef Kubáni
Najobľúbenejší seriál: Horná Dolná
Najobľúbenejšia spravodajská relácia: Veľké noviny (TV Joj)
Najobľúbenejšia publicistická relácia: Reflex
Najobľúbenejší TV program: V siedmom nebi
Najobľúbenejší vloger/stand-up komik: Fučo
Najobľúbenejšia TV stanica: TV Joj

©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.