11. 12. 2014

Hovorkyňou Nesrovnala Ivana Skokanová

Hovorkyňou Nesrovnala Ivana Skokanová

Novým riaditeľom bratislavského magistrátu sa stane Martin Maruška, ktorý v minulosti pôsobil ako hovorca bývalého premiéra Mikuláša Dzurindu. Meno nového šéfa magistrátu dnes potvrdil primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. Maruška na poste vystrieda Rastislava Gajarského, ktorý šéfoval magistrátu v uplynulom volebnom období.
Okrem Marušku príde s Nesrovnalom na magistrát i nový šéf tlačového oddelenia mesta, ktorým sa stane Radovan Choleva. Ten v minulosti pracoval ako poradca starostky Tatiany Rosovej, istý čas pôsobil aj ako šéf tlačového oddelenia SDKÚ-DS. Hovorkyňou nového primátora bude Ivana Skokanová, ktorá s Nesrovnalom spolupracovala aj počas volebnej kampane. Sekretariát primátora Bratislavy bude viesť Anna Marušicová. „Chcem, aby prišli so mnou ľudia, ktorým dôverujem, ktorí pracovali a pomáhali mi v kampani, kde sa vybudoval aj ten vzťah dôvery,“ povedal Nesrovnal na brífingu po slávnostnej časti ustanovujúceho zasadnutia mestského zastupiteľstva. Ako dodal, na magistrát neprichádza robiť plošné personálne zemetrasenie. „Ponuku dostane každý a budem rád, ak ju ľudia využijú,“ povedal nový primátor.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.