7. 12. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Predstavitelia televízie CBS oznámili, že poslednú epizódu populárneho sitkomu Dva a pol chlapa (2003) odvysielajú 19. februára, pričom pôjde o hodinový špeciál. O tom, že seriál skončí po aktuálnej dvanástej sezóne, informovala CBS už v máji.
Hlavnou hviezdou seriálu bol počas prvých ôsmich sezón Charlie Sheen, no toho po niekoľkotýždňovom mediálnom spore v roku 2011 vyhodili. Nahradil ho Ashton Kutcher, ktorý stvárňuje miliardára Waldena Schmidta. Ten sa po smrti Charlieho Harpera (Charlie Sheen) pod kolesami parížskeho metra nasťahuje do jeho domu a zblíži sa s Charlieho bratom Alanom (Jon Cryer) i jeho synom Jakeom (Angus T. Jones). Ďalším, kto sa postaral o poriadny rozruch, bol práve Jones, ktorý seriál koncom novembra 2012 vo videu pre kresťanskú organizáciu Forerunner Christian Church označil za odpad a zároveň vyzval divákov, aby ho nepozerali a radšej prepli na iný kanál. Dvadsaťjedenročný herec sám seba označil za plateného pokrytca, a i keď sa neskôr ospravedlnil, jeho postavu tvorcovia nakoniec vyradili. V seriáli sa naposledy objavil v 10. sezóne, ktorá sa skončila v máji 2013. V nasledujúcich dvoch sériách ho nahradila Amber Tamblyn v úlohe Charlieho nemanželskej dcéry Jenny.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.