19. 5. 2017

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA


"Eiffelovka je veľmi vysoká, skoro ako Big Zee. Ale len skoro, Big Zee je vyšší.!
David Pastrňák

„Je viac ako nevyhnutné, aby v rámci udržania stability našej spoločnosti aj SR podnikla patričné kroky v dohľade nad činnosťou, fungovaním, ale najmä financovaním mimovládok pôsobiacich na území Slovenska. Z tohto dôvodu sme v parlamente predložili návrh novely Zákona o neziskových organizáciách, ktorá má za úlohu odhaliť mimovládky financované zo zahraničia a označiť ich termínom „zahraničný agent“. Vďaka tomuto označeniu by bolo všetkým občanom SR na prvý pohľad jasné, koho záujmy táto mimovládka presadzuje. V rámci parlamentnej debaty, ktorá sa po predložení nášho návrhu na zmenu uvedeného zákona rozpútala, sa aj niektorí z poslancov (prevažne za stranu SaS) sami označili za zahraničných agentov, čím len potvrdili, že do parlamentu rozhodne neprišli brániť záujmy občanov Slovenska.“
Marian Kotleba


„Mimovládne organizácie financované zo zahraničia sú špionážnymi rezidenciami cudzích štátov, ktoré rozkladajú našu republiku plazivým spôsobom. Bez toho, aby sme hľadali vzor v Izraeli, alebo v Rusku v právnom štáte, za ktorý sa v zmysle Ústavy považuje aj Slovensko,nesmú mať miesto.“
Štefan Harabin


"Novináři zásadně nikdy bonmoty nechápou. Očekávám teď trapně pohoršené komentáře a rozhořčené reakce politiků, kteří se k médiím rádi lísají."
Jiří Ovčáček


"Podľa mňa prišiel správny čas zavraždiť Asada. Keď zlikvidujeme chvost hada, môžeme sa dostať až k hlave hada spočívajúcej v Teheráne a urobiť poriadok aj s ňou."

Joav Galant,izraelský minister pre bytovú výstavbu 


"My máme mať samostatnú armádu na to, aby sme odstrašili akékoľvek bezpečnostné ohrozenie u nás a nie slúžiť v zahraničných kontingentoch. Naša armáda by mala byť taká, aby sa nepriateľovi neoplatilo nás napadnúť, aby sme mu urobili také škody, že sa mu to neoplatí."
Milan  Krajniak

"Neotravujte už do piče."
Róbert Švehla zástupcom médií