2. 2. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Britská herečka Naomi Watts a jej americký kolega Tom Sizemore sa údajne predstavia v nových častiach seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991). Informoval o tom filmový portál Deadline. O obsadení 47-ročnej rodáčky z anglického mesta Shoreham sa hovorilo už v októbri minulého roka. Zatiaľ však nie je známe, aké postavy herci stvárnia.
V projekte sa predstaví aj Kyle MacLachlan, ktorý si zopakuje úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý by si mal opätovne zahrať šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vracajú aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn a Catherine E. Coulson. Okrem toho by sa v nových epizódach mali predstaviť aj Amanda Seyfried, Robert Knepper, Balthazar Getty, David Patrick Kelly či Richard Beymer.
Novinku pripravuje režisér David Lynch, ktorý sa spolu s Markom Frostom postaral o scenár všetkých 18 plánovaných častí. Dvojica pritom spolupracovala aj na tvorbe pôvodného seriálu, ktorý v roku 1991 získal tri Zlaté glóbusy či Peabody Award. O zámere nakrútiť nové epizódy obľúbeného seriálu informoval Lynch vlani v októbri. Neskôr síce oznámil, že od projektu odchádza pre nedostatok financií, no napokon v máji prácu na nových častiach potvrdil. Verejnosti ich chcú predstaviť na budúci rok.


Švédsko-americký herec Joel Kinnaman sa objaví v nadchádzajúcej štvrtej sezóne seriálu House of Cards (2013). Informáciu potvrdili prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zástupcovia televízie Netflix, ktorá sprístupní v USA nové časti 4. marca. To, v akej úlohe sa 36-ročný rodák zo Štokholmu objaví, však zatiaľ tvorcovia neprezradili. V hlavných úlohách sa znova predstavia Kevin Spacey Robin Wright, pričom herecké obsadenie v novej sérii doplnila aj Neve Campbell.
Charles Joel Nordström Kinnaman si zahral vo filmoch Storm (2005), Arn - templársky rytier (2008), Easy Money (2010), Muži, ktorí nenávidia ženy (2011), Čierna hodina (2011), Nepriateľ pod ochranou (2012), Easy Money II (2012), Easy Money III - Život deluxe (2013), Robocop (2014), Nočný bežec (2015), Dieťa 44 (2015) či v seriáli Zločin (2011 - 2014). Objaví sa tiež v akčnom filme Jednotka samovrahov, ktorý začnú premietať v slovenských kinách 4. augusta.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.