6. 2. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Seriál Orange Is The New Black (2013) sa po sprístupnení očakávanej štvrtej série dočká ďalších troch sezón. Spoločnosť Netflix predĺžila obľúbený titul, pričom na nových častiach sa bude naďalej podieľať tvorkyňa a výkonná producentka Jenji Kohan. Termíny, kedy Netflix nové sezóny ponúkne, nie sú zatiaľ známe.
Orange Is The New Black prináša príbeh mladej Piper Chapman v podaní Taylor Schilling, ktorá si odpykáva trest v ženskej väznici. V titule účinkujú aj Jason Biggs, Laverne Cox, Kate Mulgrew, Uzo Aduba, Laura Prepon či Michael Harney. Seriál si dvakrát vyslúžil nomináciu na Zlatý Glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál - komédia alebo muzikál. Po dve nominácie na toto ocenenie majú aj Schilling a Aduba, ktorá za stvárnenie Suzanne “Crazy Eyes” Warren napokon získala dve Primetime Emmy. Štvrtú sezónu seriálu sprístupní Netflix v USA 17. júna.

V pripravovaných nových častiach seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) sa predstaví aj Matt Czuchry. Tridsaťosemročný Američan stvárnil v piatej až siedmej sezóne pôvodnej série Logana Huntzbergera, priateľa hlavnej hrdinky Rory Gilmore. Rodák z Manchestru v americkom štáte New Hampshire je tak už ôsmym potvrdeným pôvodným protagonistom, ktorý sa objaví aj v nových epizódach.
V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow, sa opäť predstavia pôvodné hlavné predstaviteľky Lauren Graham (Lorelai Gilmore) a Alexis Bledel (Rory Gilmore). Svoje úlohy si zopakujú aj Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim), Sean Gunn (Kirk Gleason) a Yanic Truesdale (Michel Gerard). Štyri nové 90-minútové časti vzniknú pre spoločnosť Netflix pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Pôvodná tvorkyňa seriálu bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Oficiálny názov novinky zatiaľ nie je známy.
Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory. Okrem už spomínaných si v ňom zahrali aj Jared Padalecki či Milo Ventimiglia. Lauren Graham si za výkon v seriáli vyslúžila v roku 2002 nomináciu na Zlatý glóbus.
Matt Czuchry je okrem seriálu Ženy rodu Gilmorovcov známy aj zo sérií Taxi (2002 - 2004) či Dobrá manželka (2009), v ktorej stvárňuje Caryho Agosa.

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.



Belgická novinárka bola obchytkávaná dvoma mužmi v živom televíznom vysielaní,počas karnevalu v Kolíne nad Rýnom v Nemecku.
"Spočiatku boli len za mnou a uškŕňali sa. Potom ruka pristála na mojej hrudi. Bola som šokovaná," hovorí Esmeralda Laby
Útok prišiel uprostred vlny sexuálnych útokov na karnevale a zvýšenú prítomnosťou polície.
Polícia potvrdila celkom 22 hlásených prípadov sexuálneho napadnutia na karnevale .

Zdroj:Independent.co.uk