4. 2. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Talianska herečka a bývalá modelka Isabella Rossellini si zahrá v seriáli s názvom Shut Eye. Titul prinesie humorný pohľad na špiritistov z Los Angeles a kriminálnu organizáciu, ktorá ich vedie. Centrom deja bude jeden z lídrov tejto organizácie Charlie Haverford, ktorého cynický pohľad na svet sa zmení po tom, čo začne mať vidiny. Šesťdesiattriročná rodáčka z Ríma v novinke stvárni krásnu avšak sadistickú vodkyňu rómskeho klanu.
Tvorcom série je Les Bohem, ktorý sa podieľal na miniseriáli Unesení (2002). Okrem Rossellini si v sérii zahrajú KaDee Strickland, Susan Misner, Emmanuelle Chriqui, David Zayas a Jeffrey Donovan, ktorý stvárni Haverforda. O réžiu sa postará Johan Renck. Seriál, ktorý zatiaľ ponúkne desať epizód, budú nakrúcať vo Vancouveri.
Isabella Fiorella Elettra Giovanna Rossellini prišla na svet spolu so sestrou - dvojičkou, ktorá dostala meno Isotta Ingrid. Ich otcom bol legendárny taliansky režisér Roberto Rossellini a matkou herečka Ingrid Bergman. Isabella Rossellini sa presadila v roku 1985 filmom Biele noci a o rok neskôr zažiarila v snímke Modrý zamat Davida Lyncha. Medzi jej ďalšie filmy patria napríklad Galantné dámy (1990), Divokosť v srdci (1990), Smrť jej pristane (1992), Nesmrteľná milenka (1994), Wyatt Earp (1994), Impérium (2002), Milenci (2008), Osamelosť prvočísiel (2010), Kura na slivkách (2011) či Joy (2015). V roku 1997 si za hlavnú rolu v televíznom filme Zločin storočia (1996) vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus.

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.