7. 4. 2017

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA


„Známe dobře trpělivost KLDR, známe dobře možnosti korejské diplomacie, její snahu o mír a o to, jak zabránit válce – ale vše obdivujeme s tím, že Korejci nedávají na jednací stůj svobodu svého lidu, že nekupčí s jeho budoucností a nepromrhávají jeho práci. To je obdivuhodné. Pomyslný míč je na straně USA, které svou přítomností otročí vlastenecké cítění korejského lidu na jihu poloostrova a degradují jeho charakter.
Kdo chce rozsévat válku, ten na příkladech jako KLDR narazí na zeď. Kdo chce skutečně mír, ten nešíří agrese, ale mír brání, o míru jedná. Jednoznačně podporujeme KLDR, která jako nesehnutá je vzorem všem, kteří ještě trpí pod botou imperialismu.“
Svaz mladých komunistů Československa

„Europarlament je zbytočný a som za jeho zrušenie. Aj tak z neho vychádzajú hlúposti.“
Milan Krajniak

"Ja by som radšej zrušil psychadeliká, ktoré motivujú takýchto križiakov."
Ľuboš Blaha


"Celý problém je v tom, že médiá absolútne nevytvárajú priestor pre demokratický politický súboj. Zatajujete informácie, ktoré sú kvalitné a dôležité pre tento štát. Publikujete informácie, ktoré sú shit! Prepáčte, že to hovorím takto otvorene, pretože si za týmito slovami stojím. Prepáčte, serie ma, ako o tomto štáte píšete a aký obraz sa vytvára, to je nemožné až neprijateľné Informácie, ktoré sú pozitívne o tejto krajine, absolútne nezverejňujete, zverejňujete zásadne kritické veci na adresu tejto vlády.Slovenská televízia nie je verejnoprávna. Vedenie RTVS nezvládlo úlohu zaistiť verejnoprávnosť. Považujem spravodajstva RTVS za opozične ladené. Musí dôjsť k výmene na čele RTVS."
Robert Fico


"V čase komunizmu som bol škôlkarom, napriek tomu neslúžim komunistom."

Viktor Orbán