3. 2. 2015

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Počas ani nie dvojmesačného úradovania nového primátora Iva Nesrovnala (nezávislý) zmenil bratislavský magistrát už druhýkrát vedúceho oddelenia komunikácie a marketingu. Jeho doterajšieho šéfa Radovana Cholevu vo funkcii od februára vystriedala Petra Greksová. TASR to potvrdila bratislavská hovorkyňa Ivana Skokanová.
Greksová pracovala na komunikačnom oddelení Úradu vlády SR v čase, keď hovorcom premiéra Mikuláša Dzurindu bol Martin Maruška. Ten je dnes novým riaditeľom bratislavského magistrátu. Greksová bola tiež šéfkou tlačového odboru na ministerstve zahraničných vecí.
"Chcem, aby so mnou prišli na magistrát ľudia, ktorým dôverujem, ktorí pracovali a pomáhali mi v kampani, kde sa vybudoval aj vzťah dôvery," argumentoval Nesrovnal v decembri minulého roka, keď oznamoval mená nového riaditeľa magistrátu i šéfa komunikácie.
Choleva bol poradcom starostky Starého Mesta Tatiany Rosovej i šéfom tlačového oddelenia SDKÚ-DS. Teraz sa podľa Skokanovej vrátil k svojej bývalej profesii, v ktorej sa venuje politickému marketingu.

Copyright © TASR 2015