20. 5. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Mexická herečka a speváčka Sara Ramirez odchádza zo seriálu Klinika Grace (2005), v ktorom stvárňuje lekárku Callie Torres. Rodáčka z Mazatlánu, ktorá sa stala súčasťou projektu v roku 2006, o svojom odchode informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Som veľmi vďačná, že som mohla stráviť ostatných desať rokov s mojou rodinou v Klinike Grace a ABC, ale beriem si trochu vítaného voľna,“ napísala 40-ročná Ramirez.
K jej koncu v seriáli sa na Twitteri vyjadrila aj Shonda Rhimes, ktorá je okrem Kliniky Grace aj autorkou seriálov Private Practice (2007 - 2013) či Škandál (2012). "Sarin výkon ma každý týždeň, tak ako aj milióny divákov, inšpiroval,“ uviedla a dodala, že jej praje všetko dobré počas zaslúženého voľna. O Mexičankinom odchode sa špekulovalo už minulý mesiac, keď v jednom tweete naznačila, že pre lekárku Callie Torres môže byť aktuálna trinásta sezóna posledná.
Seriál Klinika Grace sa odohráva v nemocnici Seattle Grace Mercy West, kde pôsobí jeho hlavná hrdinka a rozprávačka Meredith Grey v podaní Ellen Pompeo. Hlavnými hereckými hviezdami sú okrem Pompeo aj Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jessica Capshaw, Sarah Drew či Jesse Williams. Seriál už opustili Patrick Dempsey, Eric Dane, Chyler Leigh, Kim Raver, Tessa Ferrer, Gaius Charles či Katherine Heigl.
Sara Elena Ramirez sa preslávila účinkovaním v spomínanej Klinike Grace. Okrem toho si zahrala v snímkach ako napríklad Láska cez internet (1998), Star Patrol (2000), Baseball Wives (2002), Spider-Man (2002) či Chicago (2002). V roku 2011 vydala eponymné debutové EP.

Správcovia pozostalosti zosnulej speváčky Whitney Houston zrušili pripravovaný duet jej hologramu s Christinou Aguilerou. Informácie o zrušení predstavenia zverejnili v relácii Entertainment Tonight. Vystúpenie sa malo uskutočniť počas finále aktuálnej sezóny televíznej súťaže The Voice, v ktorej 35-ročná interpretka pôsobí ako porotkyňa.
Pat Houston spravujúci pozostalosť zosnulej hudobníčky poskytol relácii stanovisko, v ktorom ako dôvod zrušenia duetu uviedol nedokonalosť hologramového spracovania. "Hologramy sú nová technológia, ktorá potrebuje čas na to, aby bola perfektná, a my sme presvedčení, že s umelkyňami takého kalibru to musí byť perfektné. Odkaz, ktorý tu Whitney zanechala, a jej oddaní fanúšikovia si zaslúžia dokonalosť. Po bližšom sledovaní predstavenia sme sa rozhodli, že hologram ešte nebol pripravený na vysielanie,“ uviedol a poďakoval sa Aguilere za jej prínos projektu.
Whitney Elizabeth Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi ako I Will Always Love You, Greatest Love Of All, Saving All My Love For You či I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.

Pokračovanie seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) ponesie podtitul A Year in the Life. V televíznej relácii The Ellen DeGeneres Show to prezradila Lauren Graham, ktorá v seriáli stvárňuje Lorelai Gilmore. Ako tiež 49-ročná rodáčka z Honolulu prezradila, príbeh každej zo štyroch pripravovaných epizód sa bude odohrávať v inom ročnom období.
V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow sa okrem Graham opäť predstaví aj Alexis Bledel (Rory Gilmore). Svoje úlohy si zopakujú aj Melissa McCarthy (Sookie St. James), Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim), Sean Gunn (Kirk Gleason), Milo Ventimiglia (Jess Mariano), Matt Czuchry (Logan Huntzberger), Liza Weil (Paris Geller), Yanic Truesdale (Michel Gerard), David Sutcliffe (Christopher Hayden) a Jared Padalecki (Dean Foster). Nové 90-minútové časti vzniknú pre spoločnosť Netflix pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Na tvorbe bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory.
Lauren Graham je známa najmä vďaka seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov, za ktorý si v roku 2002 vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus. Zahrala si tiež v seriáloch Caroline in the City (1995 - 1999), Conrad Bloom (1998), Parenthood (2010 - 2015) či snímkach Jediná správna vec (1998), Santa je úchyl! (2003), Cumlikátor (2005), Evan Všemohúci (2007), Nápad za milión (2008) alebo Niečo ako komédia (2010).


©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.